Üye
adamlar haklı olum çomar demekle. giriyorum maça öküz gibi 300 metreden sak sak sak sıkıyorsunuz tabi ban yersiniz. kekonun biride akmye 6x takmıs mh ye no recoil özelliği gelinceyöneticiler burdaki tüm kullanıcılara asalak çomar diye hakaret edeceğinize sorunu bulun çözün burdaki herkes haftalardır kulllanıyor bunu sorun yok sezonun son günü oluncamı sorun oldu asalak oldu çomar oldu üslubunuzu düzeltin
adamsın knk 35 level fatih chardı zaten önemlide deildi yedek char var bol 61 levelAz yemişsin 10 yıl
sana mesaj atamıyorum eğer müsaitsen bana özelden yazar mısın sana bu ban olayı ile ilgili yasadıgım bi durumu anlatıcam.ben ban yemedm ama arkadasla birşey denedk ve sürekli sadece esp ack olmak sartıyla ban atıyor@Ulash
Şimdi neden çomarsın açıklayayım, işin işleyişini bilmiyorsun. Ayın 8 inden beri millet recoil açık oynuyordu risk varsa o zaman da vardı diyorsun. Bu işler öyle olmuyor ne yazık ki, biz bir açık kullanıyoruz, adamlar bir açığı kapatıyor. Böyle sürüyor bu. İşte çomarlığın burada devreye giriyor, 10 gün önce ban atmayan recoil bugün atabilir. Did you understand ? Huh ? Your retarded brain can understand what Im saying ?
Recoil açmadığınız sürece, herhangi bir şekilde otomatik ban vs yemeniz mümkün "değil". Hala daha aksini iddia ediyor çomar arkadaşımız. Eğer sen bizim hilemizle girip risk yazmayan özellikleri açıp uçaktan atlarken ya da eline silah aldığında ban yiyorsan bu hileden değil o senin mimlenmiş çöp bilgisayarındır. Git hilesiz gir gene ban yiyeceksin.
Buradan anlat.sana mesaj atamıyorum eğer müsaitsen bana özelden yazar mısın sana bu ban olayı ile ilgili yasadıgım bi durumu anlatıcam.ben ban yemedm ama arkadasla birşey denedk ve sürekli sadece esp ack olmak sartıyla ban atıyor
özelden yazmam gerekiyorBuradan anlat.
şu sekmeme hilesini sakın açmayınEğitime girip ban yedim ban yediriyor 3650 gün gg
i have same problem@ nader11ndeu do you know why some time cheat cant find vn and fm on the search and the only menu pops up with noting work some time its work like 2 days and some time do not work even I restart pc and game more than 10 times? I have all .frameworks and even 4.6.1 and 4.8.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?