Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
yöneticiler burdaki tüm kullanıcılara asalak çomar diye hakaret edeceğinize sorunu bulun çözün burdaki herkes haftalardır kulllanıyor bunu sorun yok sezonun son günü oluncamı sorun oldu asalak oldu çomar oldu üslubunuzu düzeltin

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yöneticiler burdaki tüm kullanıcılara asalak çomar diye hakaret edeceğinize sorunu bulun çözün burdaki herkes haftalardır kulllanıyor bunu sorun yok sezonun son günü oluncamı sorun oldu asalak oldu çomar oldu üslubunuzu düzeltin
adamlar haklı olum çomar demekle. giriyorum maça öküz gibi 300 metreden sak sak sak sıkıyorsunuz tabi ban yersiniz. kekonun biride akmye 6x takmıs mh ye no recoil özelliği gelince :D 6x akm ile 300 metreye vuruyor :D sonra geliyor buraya abo holo dotoctod bon yodom :D lan ne komiksiniz harbiden :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@Ulash
Şimdi neden çomarsın açıklayayım, işin işleyişini bilmiyorsun. Ayın 8 inden beri millet recoil açık oynuyordu risk varsa o zaman da vardı diyorsun. Bu işler öyle olmuyor ne yazık ki, biz bir açık kullanıyoruz, adamlar bir açığı kapatıyor. Böyle sürüyor bu. İşte çomarlığın burada devreye giriyor, 10 gün önce ban atmayan recoil bugün atabilir. Did you understand ? Huh ? Your retarded brain can understand what Im saying ?

Recoil açmadığınız sürece, herhangi bir şekilde otomatik ban vs yemeniz mümkün "değil". Hala daha aksini iddia ediyor çomar arkadaşımız. Eğer sen bizim hilemizle girip risk yazmayan özellikleri açıp uçaktan atlarken ya da eline silah aldığında ban yiyorsan bu hileden değil o senin mimlenmiş çöp bilgisayarındır. Git hilesiz gir gene ban yiyeceksin.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nader11ndeu I'd like to have a customized app and the only thing i need is awareness and Skelton in the app nothing more, i can pay for it ..

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@Ulash
Şimdi neden çomarsın açıklayayım, işin işleyişini bilmiyorsun. Ayın 8 inden beri millet recoil açık oynuyordu risk varsa o zaman da vardı diyorsun. Bu işler öyle olmuyor ne yazık ki, biz bir açık kullanıyoruz, adamlar bir açığı kapatıyor. Böyle sürüyor bu. İşte çomarlığın burada devreye giriyor, 10 gün önce ban atmayan recoil bugün atabilir. Did you understand ? Huh ? Your retarded brain can understand what Im saying ?

Recoil açmadığınız sürece, herhangi bir şekilde otomatik ban vs yemeniz mümkün "değil". Hala daha aksini iddia ediyor çomar arkadaşımız. Eğer sen bizim hilemizle girip risk yazmayan özellikleri açıp uçaktan atlarken ya da eline silah aldığında ban yiyorsan bu hileden değil o senin mimlenmiş çöp bilgisayarındır. Git hilesiz gir gene ban yiyeceksin.
sana mesaj atamıyorum eğer müsaitsen bana özelden yazar mısın sana bu ban olayı ile ilgili yasadıgım bi durumu anlatıcam.ben ban yemedm ama arkadasla birşey denedk ve sürekli sadece esp ack olmak sartıyla ban atıyor :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
sana mesaj atamıyorum eğer müsaitsen bana özelden yazar mısın sana bu ban olayı ile ilgili yasadıgım bi durumu anlatıcam.ben ban yemedm ama arkadasla birşey denedk ve sürekli sadece esp ack olmak sartıyla ban atıyor :D
Buradan anlat.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@ nader11ndeu do you know why some time cheat cant find vn and fm on the search and the only menu pops up with noting work some time its work like 2 days and some time do not work even I restart pc and game more than 10 times? I have all .frameworks and even 4.6.1 and 4.8.1

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adam hileyi yapıp Aimbot ve Recoil'in başına RİSK! diye yazmış mı, yazmış. Daha neyin boşunu yapıyorsunuz anlamıyorum. Riskli özellikleri ben guest hesap ile denedim, ve 2 hesabım banlandı. AS çarım duruyor, kafanızı kullanamıyorsanız bu hileyi yapan adamlara suç bulmayın kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
I using it for about 5 months and did not get banana use it smart never get ban

Üye
7 HİZMET YILI
selam hıle actım oyun gırdıgımde parasut acıldıgı anda ban yedım :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ban yediyseniz beyler tencent silin baştan kurun düzelir

Üye
7 HİZMET YILI
do not use any hack atm it will get u ban for 10 years hack i used and get ban with(vn hax- memory dword) i have test them with 4 account and all get baned the wait for dev to know the issue
edit ( i found what case the ban for me it was emulator bypass not the hack itself as long you did not activate any thing that case ban)

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Lütfen yardım edin CMD Tam inject ederken en sonda oto kapanıyor nedeni ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...