:D
Süper Üye
Doğrudur dostum riskli şeyler açıyorlarsa yerlerBir kere ban yersenız hep yersınız dıye bırsey yok sabah arkadasım oyundayken ban yedı ancak sonrasında hıcbır verıyı sılmedı reset falanda atmadı baska hesap acıp devam edıyo yemedı. ancak yınede verılerı temızlemek faydalı olur. kısıden kısıye degısmez ancak kımısı art arda ban yıyor kımısı yemıyor. sanırım art arda acan arkadasları recoıl kullanmasa bıle acık unutuyor.
Post automatically merged:
arkadasım hıleyı actıgında recoıl hep acık kalır sen gırmeden kapatmalısın sanırım kapatmıyorsun. kullanmak sart degıl off duruma getır.
Emülatör un tüm dosyalarını verilerini sil öyle kaldır sonra tekrar yükleemulatoru bılgısayardan tamamen kaldırdım yenıden yukledım yeni hesap açtım yine banlandım bence hilede sorun var
O nasıl birşeyAllahtan antiban vardı 1 saatlik ban attı.
anti ban nereden indiricez kardeşim bununla ilgili bir konu açarsan faydalanırızAllahtan antiban vardı 1 saatlik ban attı.
millet çatur çutur ban yiyor adam da 1sn de yere inme hilesi istiyor. çok merak ettim yaş 8 mi yoksa 9 muBu hileye [fast landing] hilesinide eklermisiniz 1 saniyede yere inebilelim daha güzel olur lütfen
ne güncellemesi kardeşim hile şuan çalışıyor mu peki ben şuan teldeyim o yüzden soruyorum.200MB update geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?