Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir kere ban yersenız hep yersınız dıye bırsey yok sabah arkadasım oyundayken ban yedı ancak sonrasında hıcbır verıyı sılmedı reset falanda atmadı baska hesap acıp devam edıyo yemedı. ancak yınede verılerı temızlemek faydalı olur. kısıden kısıye degısmez ancak kımısı art arda ban yıyor kımısı yemıyor. sanırım art arda acan arkadasları recoıl kullanmasa bıle acık unutuyor.
Post automatically merged:

arkadasım hıleyı actıgında recoıl hep acık kalır sen gırmeden kapatmalısın sanırım kapatmıyorsun. kullanmak sart degıl off duruma getır.
Doğrudur dostum riskli şeyler açıyorlarsa yerler

emulatoru bılgısayardan tamamen kaldırdım yenıden yukledım yeni hesap açtım yine banlandım bence hilede sorun var
Emülatör un tüm dosyalarını verilerini sil öyle kaldır sonra tekrar yükle

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece izleme açık onunda 2dD FALAN off sadece çöp adam şeklinde açık tüm özellikler kapalı yinede ban atıyor hile programını algılıyor sistem sanırım guest hesap dan girip ban yiyenler oyunu komple silip yüklemeden guest banlı hesabı kaldırma yöntemi var yardımcı olurum isteyene bana ulaşın instegram: "rahmi.muslu10"

Üye
7 HİZMET YILI
beyler ilk bandan sonra sürekli ban yiyenler otomatik atıyor ip ban oyunu kaldırın komple regeditten felan tüm kalıntıları silin sonra mac adresinizi değiştirin daha sonra emülatörü kurun oyunu kurmadan önce f9 basıp id changer diye apk var onu değiştirin kapatıp açın daha sonra uyunu kurun ve böyle girmeyi deneyin. sıralama önemli.

Üye
7 HİZMET YILI
günde ortalama 3-4 oyun atıyorum ortalamada 5-6 kill. taşa ağaca sıkmayıp, aimi sana bakmayan adamın ustunde tgezdirmezsen yemezsin bence inş yemeyiz :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aımbot yada recoil açık olmadan ban yiyen varmı ya ben 2banıda aimbottan yedım artık kullanmıcam aimbotu yada recoili yapcak bişi yok

Üye
7 HİZMET YILI
...

an itibariyle ban yedim arkadaşlar hayırlı olsun :D Neler açıktı neler kapalıydı diye soracak olan arkadaşlara şöyle açıklayayım sadece görüş açıktı nişan desteğini kalabalık ortamlara göre açıyordum kapatıyordum ama şuanki attığı ban da maça daha yeni başlamıştık ve galiba hile tespit sistemi ile tespit ettiklerini düşünüyorum adam bile vurmamıştım.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aimbot ve recoil'i hiç kullanmadım, 1 hafta oldu daha ban yemedim. Bence esp daha zevkli hepsinden. LSFlatPM.exe çalışmayı durdurdu hatası alanlar varsa net framework paketini kursun, olmazsa net framework 4.6.1'ide kurup denesin. Bu işlemlerden sonra kesinlikle yeniden başlatmak gerekiyor. 3 gündür hata alıyordum vazgeçme aşamasındaydım ki Adminin 4.6.1 tavsiyesini dinledim. sonuç başarılı.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler hile sağlam fakat recoil control u kullanmayın anında ban yersiniz ben kullandım 10 yıl ban yedim recoil control harici hepsi sağlam çalışıyor

Üye
8 HİZMET YILI
hocam hıle de 2 3 oyun attıktan sonra ban atıyor yanlıs bır sey mı yapıyorum acaba

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban yiyip buraya hırsınızı çıkarmaya gelmeyin lütfen. Adam gibi hile kullanamıyorsunuzdur ben şahsi olarak "Memoryhackers"i 1-2 yıldır tercih ediyorum ve sadece wolftü hilesinde ban yemiştim. Ondada sürekli hesap açıyordum. Lütfen hileyi düzgün kullanın sonra buraya gelip ağlıyorsunuz. Hile kullanıyorsan cezasıda vardır elbet.

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba güncelleme geldi ve hilede bozukluk oldu yada bende sıkıntı oldu bilmiyorum esp felan çalışmıyor bazı kısımlar tek çalışyuıor harita ve yuvarlak olan şey + beyaz nokta adamların hangi tarafta odluğunu fakat adamı net göstermiyor yani Wall hack çalışmıyor. @LeftSpace

Söylemek istedim. MEMORY HACKERS ! :gelisirabii:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...