normal kullanırsan kesin ban yersin Bypass yapman lazım ondan sonra ban yemezsin asla ama genede dikkat et .hileyi güncelemeden sonra deneyen vardır muhtemelen hile yeni sürümde nasıl iyi çalışıyormu ban riski var mı
Senin gibi onlarca kişi yazdı ama ban atıyor fixli şuanda smooth x8 yap fov 60 90 oynarsın rahat bı sekılde mını cek bırde elıne dagıtırsın.mobildekilerden bizene emülatör için bypass çıkarsanıza ayrıca ext aimbot smooth 2x yaptım adamı genede vuramadım çok bozmuşsunuz aimi eski sürümlerinizde int diye bir aimbot varmış sizde söylenenlere göre o daha iyiymiş titreme falan yokmuş sıkarken öyle bişey getiremezmisiniz hassasiyet ayarlarını düşürmek istemiyorum mouse yavaş dönüyo çünki
Post automatically merged:
son bişey daha var İşaret fişekleri gözükmeyecekse item esp yi hiç koymayın daha iyi ilk yardım kitide aynı şekilde car esp de araçları eksik gösteriyor grenade esp yeterince uyarıcı değil çok eksikleriniz var daha
baypass yapmışmıydın?An itibariyle ban yedim
o kadar mı kolsuzsunaimbot açınca banlanıyoruz ban yememek için ne yapmalıyız admin aimsiz oynamam ben
anti ban yokmu bu hilede hemen ban yedik
suresiz ban kalkmazbenim demek istedigim bypassla sureli ban atarlar zaten tarih yazar orda 1-2 gun felan yada 10 dk fln filan dunden beri 3 defa sureli banladilar ama dns flush la kaldiriyorsun ve devam ediyorsun. Her oyuna basamadan ve cikarken dns flush yapin
Bu sekilde banlarlar bypassta
Kardeşim şu bypass konusunda yardımcı olurmusun özelden
Beyler hileyi 5-6 saatdir kullanıyorum "No Recoil ve Bullet" açık.. Bypass da yaptım ve ban felan yemedim çok iyi kastım hesabımı.. Normal kullanırsanız mutlaka ban yersiniz Bypass yapmanız Şart !! yaptıkdan sonra istediğiniz bütün özellikleri açabilirsiniz..Ban yemiyosunuz. Bypass
bu konunun il sayfalarında çözümleri mevcut. denedinmi hepsini?Botu açınca siyah ekranda kalıyorum neden acaba?
No Recoil bullet hariç diğer ayarlar direk ban atmaz. aşırıya kaçıp report yemediğin süreceArkadaşlar şuanda ext aimbot'dan ban yiyen arkadaşlar var mıdır? meraklıyım bu konuda hesabımın gıtmesını istemiyorum.
Benim has hesap mini ile abartarak oynadım ondan gıttı teşekkürler dostumNo Recoil bullet hariç diğer ayarlar direk ban atmaz. aşırıya kaçıp report yemediğin sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?