Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
mobildekilerden bizene emülatör için bypass çıkarsanıza ayrıca ext aimbot smooth 2x yaptım adamı genede vuramadım çok bozmuşsunuz aimi eski sürümlerinizde int diye bir aimbot varmış sizde söylenenlere göre o daha iyiymiş titreme falan yokmuş sıkarken öyle bişey getiremezmisiniz hassasiyet ayarlarını düşürmek istemiyorum mouse yavaş dönüyo çünki
Post automatically merged:

son bişey daha var İşaret fişekleri gözükmeyecekse item esp yi hiç koymayın daha iyi ilk yardım kitide aynı şekilde car esp de araçları eksik gösteriyor grenade esp yeterince uyarıcı değil çok eksikleriniz var daha

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
mobildekilerden bizene emülatör için bypass çıkarsanıza ayrıca ext aimbot smooth 2x yaptım adamı genede vuramadım çok bozmuşsunuz aimi eski sürümlerinizde int diye bir aimbot varmış sizde söylenenlere göre o daha iyiymiş titreme falan yokmuş sıkarken öyle bişey getiremezmisiniz hassasiyet ayarlarını düşürmek istemiyorum mouse yavaş dönüyo çünki

son bişey daha var İşaret fişekleri gözükmeyecekse item esp yi hiç koymayın daha iyi ilk yardım kitide aynı şekilde car esp de araçları eksik gösteriyor grenade esp yeterince uyarıcı değil çok eksikleriniz var daha
Senin gibi onlarca kişi yazdı ama ban atıyor fixli şuanda smooth x8 yap fov 60 90 oynarsın rahat bı sekılde mını cek bırde elıne dagıtırsın.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hileyi acar acmaz 1 kısı oldururken hemen ban atıyorlar lutfen duzeltırmısınız sekmeme hılesını acınca genellıkle oluyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ozaman şuanda emülatörde no recoil kullanan kimse yoktur herhalde çünkü ban yediriyo bide bypass yapanlar mobildekilerle oynayacağı için sadece mobilde sekmeme hilesini açabilecek öyle değilmi.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler hileyi 5-6 saatdir kullanıyorum "No Recoil ve Bullet" açık.. Bypass da yaptım ve ban felan yemedim çok iyi kastım hesabımı.. Normal kullanırsanız mutlaka ban yersiniz Bypass yapmanız Şart !! yaptıkdan sonra istediğiniz bütün özellikleri açabilirsiniz..Ban yemiyosunuz. Bypass

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
suresiz ban kalkmaz :) benim demek istedigim bypassla sureli ban atarlar zaten tarih yazar orda 1-2 gun felan yada 10 dk fln filan :) dunden beri 3 defa sureli banladilar ama dns flush la kaldiriyorsun ve devam ediyorsun. Her oyuna basamadan ve cikarken dns flush yapin

Bu sekilde banlarlar bypassta

Kardeşim şu bypass konusunda yardımcı olurmusun özelden

Beyler hileyi 5-6 saatdir kullanıyorum "No Recoil ve Bullet" açık.. Bypass da yaptım ve ban felan yemedim çok iyi kastım hesabımı.. Normal kullanırsanız mutlaka ban yersiniz Bypass yapmanız Şart !! yaptıkdan sonra istediğiniz bütün özellikleri açabilirsiniz..Ban yemiyosunuz. Bypass

Bypass konusunda yardımcı olurmusun ben yaptım fakat face hesabımı bağlıyamıyorum donuyor hep

Üye
7 HİZMET YILI
when i run the hack first time it run perfect .. then i restart the pc and i run the hack it run and show the menu and rader but the other function not working ... i installed the all driver but it the same i neeed help pleaaase

Üye
7 HİZMET YILI
Hi...Is there anyway how to outwin your opponent who use same hacks? For example if I play solo vs squad of using hacks, is there a way to dodge the aimbot?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuanda ext aimbot'dan ban yiyen arkadaşlar var mıdır? meraklıyım bu konuda hesabımın gıtmesını istemiyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
As hesap yada değil artık önemsemiyorum.Nasıl olsa en fazla 1 ay içinde aynı şekilde kasılır hileyle.İnanılmaz şekilde hile kullanılıyor oyunda.Bu siteyi keşfetmeden önce bedavadan oynuyormuşuz nasıl birinci olabiliyormuşuz takımlı oyunda hilesiz şekilde hayret ediyorum resmen şans. Bypasslı ve aim recoil herşey açık şekilde az önce veri değişimi diyerek oyundan attı ama tencent ı silip baştan yükledim herhangi bir problem yok oyuna devam ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...