Üye
Arkadaslar herkese merhaba. Öncelikle bende bu hileyi kullaıyorum fakat hilecilerle oynadığım için dün 1 günlük ban atmıilar. Bugün girdiğimde ise 2temmuza kadar ban yediğim yazıyor. Bu sürekli ileri tarihemi atıcak yoksa 2 temmuzda açılacakmı daha once başına, gelenler yardım ederlerse çok sevinirim..
Pubg hile nerde ben aradım bulamadım bana yardımcı olabilirmisn litfendenedim
lutfen yardım edeın ıngılısce az bılıyorum ve wındovs defen olan yerı nasıl kapata bılırım
come to start cmd Write black file will be released there net start uxsus Write and install net framework vel run problem is overthere is a problem . When you open the program and the game is running
A black screen gives the solution
I'm on Windows 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
admın ya hıle calısıyor sonra radar donuyor ya sureklı f6 yapıyorm duzelıyor 5 dk sonra tekrar radar takılıyor ve şuanda hıle calısmıyor adamları gostermıyor
ana sayfada sağ tarafta memory ui var onu indir, önde oyunu aç ondan sonra, hilenin sağ tarafında oyunlar var oradan pubg mobili seç ondan sonra iki tane hile çıkacak biri kırmızı biri yeşil, yeşil olan çalışıyor demek kırmızı olan çalışmıyor demek, yeşil olan yani en üstteki hileyi seç çalıştır de sonra hile açılacak ve hilenin ayarlarını yapıp oynayabilirsin.Pubg hile nerde ben aradım bulamadım bana yardımcı olabilirmisn litfen
yes mine tohile ekranı hiç gelmiyor ki,
kendi kendine sonlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?