Uzman Üye
Arkadaslar herkese merhaba. Öncelikle bende bu hileyi kullaıyorum fakat hilecilerle oynadığım için dün 1 günlük ban atmıilar. Bugün girdiğimde ise 2temmuza kadar ban yediğim yazıyor. Bu sürekli ileri tarihemi atıcak yoksa 2 temmuzda açılacakmı daha once başına, gelenler yardım ederlerse çok sevinirim..
benim arkadaşıma önce dedi ki "hilecilerle birleştiğin farkedildi, hesabın banlanabilir ya da sadece bu zamanki değerleri kaybedebilirsin." sonra o 1 günden 1 haftaya çıktı. şimdi bekliyoruz ne olacağını.
Post automatically merged:
Ben yeni konu açmak istedim nasıl açılcak bulamadım. Burdan sözüm kuruculara, benim ethernet bağlantım var. Ama oyun bana haftada bir kere 5 dakikalık veya 10 dakikalık ban atıyo. Yazısının çevirisi şu, "biz senin bağlantını sonlandırdık çünkü hesabında bir veri hatası keşfettik. lütfen internet bağlantınızı kontrol edin ve tekrar deneyin. Şu tarihte açılacak "5 dakika sonrası". Anlamıyorum ki ama. Hayvan gibi internetim var. Kabloyla bağlanıyorum. Gidiyo *** 5 dakka ban veriyo. oyun esnasında da mesaj geliyo o da şu"veri değişti ve bağlantı kesildi. Ne diyor bu arkadaşlar. Kafayı mı yedi. Godzilla çantası çıktı mavi bi de aynı kutudaki kask, çini işgal ederim şerefsizim.