Üye
cevabın için teşekkür ederim.Hile çalışıyor arkadaşlar. Aim kullanmıyorum zaten. Ama adamların yerlerini şakır şakır sorunsuzca gösteriyor.9-10 maça girdim bir sorun yok. Bu arada yeni puanlama sistemi çok hoş olmuş güncellemeyle beraber..
İyi forumlar..
sadece adamları gormeyı kullanırsan ban yemezsn bellı etme yeter ama aım fln acarsan dırek ban yıyosnBeyler Şuan Hile Ban Atmıyorsa Oyuna Girecem Sadece Esp Den Adamları GÖrmeyi Açıyorum Aim Yada Farklı Şeylerin Hepsi Kapalı Ne Diyorsunuz?
Opengl+ da da sorun olabilir baska motor deneHileyi 1080pc de fullscreen yaptığım zaman göremiyorum. Emulatorde sanki pencere üstü göster açıkmış gibi oluyor ancak normal pencere modundayken görebilyorum.
720p de test ettiğimde sorun yok 1080p de sorun yaşıyorum daha önce yaşayıp çözen veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Opengl+ da da sorun olabilir baska motor dene
directx+ acik bende 2k da full ekran oynuyorum sorun yoktest ettim sorunum devam ediyor malesef
esp options'dan dead box "on" yaparkadaşlar ölülerin sandıklarının yerini gösteren ayar hangisi
çok aradım ama bulamadım. rica etsem yardımcı olurmusunuz
Hileyi 1080pc de fullscreen yaptığım zaman göremiyorum. Emulatorde sanki pencere üstü göster açıkmış gibi oluyor ancak normal pencere modundayken görebilyorum.
720p de test ettiğimde sorun yok 1080p de sorun yaşıyorum daha önce yaşayıp çözen veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
ben biliyorum wasd yi atamayı ama burdan uzun uzun anlatmasam mı? nasıl anlatçamen son gelen güncellemeyi de yaptım .Biliyorsunuz önce 180mb lık bir güncelleme geldi. Yada ben 180 mb hatırlıyorum bilemiyorum. O sıra 8-9 el oynadım. Sonra biraz önce yne girdim.4,5 mb bir günclleme daha yaptı. Yine girdim bişi olmadı. Gayet stabil çalışıyor. Dediğim gibi Aim falan açmıyorum. Kolsuz değilim çok şükür. Sadece adamların yerini görüyorum. Keşke herkes öyle yapsa.. Aim kullananlar bence kesinlikle kolsuz
İyi forumlar
Post automatically merged:
Allah rızası için birisi TGB emulator de WASD tuşlarına yeni harfler atamanın yolunu biliyorsa göstersin. Diğer tuşları yapabiliyorum. Sadece bu yön tuşlarını halletmem lazım.
Konunun yeri burası değil biliyorum ama, konunun yerine 3 kez konu açtım bir allahın kulu cevaplamadı.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
ekran görüntüsü bu file:///C:/Users/utku/Desktop/Pubg%20Hile/Snapshot_20190715000409.png@utku373737 nasıl bir hata alıyorsun ekran görüntüsü atabilir misin
10 dakkalık ban yediğin için sıralamalarının hepsini kesnlikle kaybediyorsun ve bi daha asla sıralamalara giremiyosun. ancak gelecek sezon başlangıcında her şey eski haline dönecek. bu 1.Arkadaşlar yaklaşık benım hesabıma 3 gün önce 10 dakikalık ban atılmıştı fatıh olmama 50 puan kalmıştı puanı tamamladım ama şöle birşey oldu sıralama 0 gösteriyor ve as olarak kaldım bunun çözümü varmı başına gelen yardım edin lütfen
ben biliyorum wasd yi atamayı ama burdan uzun uzun anlatmasam mı? nasıl anlatçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?