Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Gençler güncelleme geldi. Memory Dword pubg mobile hilesinden sorun yaşayanlar var mı?

Üye
7 HİZMET YILI
en son gelen güncellemeyi de yaptım .Biliyorsunuz önce 180mb lık bir güncelleme geldi. Yada ben 180 mb hatırlıyorum bilemiyorum. O sıra 8-9 el oynadım. Sonra biraz önce yne girdim.4,5 mb bir günclleme daha yaptı. Yine girdim bişi olmadı. Gayet stabil çalışıyor. Dediğim gibi Aim falan açmıyorum. Kolsuz değilim çok şükür. Sadece adamların yerini görüyorum. Keşke herkes öyle yapsa.. Aim kullananlar bence kesinlikle kolsuz :)
İyi forumlar
Post automatically merged:

Allah rızası için birisi TGB emulator de WASD tuşlarına yeni harfler atamanın yolunu biliyorsa göstersin. Diğer tuşları yapabiliyorum. Sadece bu yön tuşlarını halletmem lazım.
Konunun yeri burası değil biliyorum ama, konunun yerine 3 kez konu açtım bir allahın kulu cevaplamadı.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler. :)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hileyi 1080pc de fullscreen yaptığım zaman göremiyorum. Emulatorde sanki pencere üstü göster açıkmış gibi oluyor ancak normal pencere modundayken görebilyorum.

720p de test ettiğimde sorun yok 1080p de sorun yaşıyorum daha önce yaşayıp çözen veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hileyi 1080pc de fullscreen yaptığım zaman göremiyorum. Emulatorde sanki pencere üstü göster açıkmış gibi oluyor ancak normal pencere modundayken görebilyorum.

720p de test ettiğimde sorun yok 1080p de sorun yaşıyorum daha önce yaşayıp çözen veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Opengl+ da da sorun olabilir baska motor dene

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ölülerin sandıklarının yerini gösteren ayar hangisi

çok aradım ama bulamadım. rica etsem yardımcı olurmusunuz

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık benım hesabıma 3 gün önce 10 dakikalık ban atılmıştı fatıh olmama 50 puan kalmıştı puanı tamamladım ama şöle birşey oldu sıralama 0 gösteriyor ve as olarak kaldım bunun çözümü varmı başına gelen yardım edin lütfen :(

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kisalt.xyz dosyasına erişmeden önce tarayıcınızı kontrol edin .
Bu hatayı geçmiyor indiremiyorum yardım eder misiniz?

Üye
7 HİZMET YILI

Bilgisayarındaki Directx versiyonunu kontrol et. Hatta mümkünse pc deki Diectx i silip son versiyonuyla güncelle. Oyunu da tamamen sil. Ama oyunu silmeden önce "Revo Uninstaller" tarzı bişi ile sil. Revo Uninstaller ne demek diye ayrıyetten sormayıp google amcaya danış ve indirip kur :)... Warezturkey den indirip kurabilirsin.Bir güzel de crackle hatta her zaman kullan Revo Uninstaller programını.. Oyun C ye mi D yemi nereye kurulmuş ona dikkat. Kalıntıları da tamamen sil ve yeniden kur. (C ya da D de nerede kurulu isa 2-3 klasör kalacaktır silince bile çünkü)..
Daha sonra yeniden kurduğunda ayarlama yapacağın zaman da DirectX+'ı seç. Bir sorun kalmayacaktır.
Ben oyunu 1080P oynuyorum sürekli ve güncelleme sonrasında da hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Yok "ben illa OpenGL oynayacam abicim" diyorsan Ekran kartının driverinin son versiyonunu tam olarak kur ve OpenGL+ ı seçerek oyna. :)
İyi forumlar..

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
en son gelen güncellemeyi de yaptım .Biliyorsunuz önce 180mb lık bir güncelleme geldi. Yada ben 180 mb hatırlıyorum bilemiyorum. O sıra 8-9 el oynadım. Sonra biraz önce yne girdim.4,5 mb bir günclleme daha yaptı. Yine girdim bişi olmadı. Gayet stabil çalışıyor. Dediğim gibi Aim falan açmıyorum. Kolsuz değilim çok şükür. Sadece adamların yerini görüyorum. Keşke herkes öyle yapsa.. Aim kullananlar bence kesinlikle kolsuz :)
İyi forumlar
Post automatically merged:

Allah rızası için birisi TGB emulator de WASD tuşlarına yeni harfler atamanın yolunu biliyorsa göstersin. Diğer tuşları yapabiliyorum. Sadece bu yön tuşlarını halletmem lazım.
Konunun yeri burası değil biliyorum ama, konunun yerine 3 kez konu açtım bir allahın kulu cevaplamadı.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler. :)
ben biliyorum wasd yi atamayı ama burdan uzun uzun anlatmasam mı? nasıl anlatçam

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık benım hesabıma 3 gün önce 10 dakikalık ban atılmıştı fatıh olmama 50 puan kalmıştı puanı tamamladım ama şöle birşey oldu sıralama 0 gösteriyor ve as olarak kaldım bunun çözümü varmı başına gelen yardım edin lütfen :(
10 dakkalık ban yediğin için sıralamalarının hepsini kesnlikle kaybediyorsun ve bi daha asla sıralamalara giremiyosun. ancak gelecek sezon başlangıcında her şey eski haline dönecek. bu 1.
2. olarak da 10 dakkalık ban seni korumuş aslında o 10 senelik olan ban. O 10 dakkalık banı almana sebep olan ne vardıysa veya ne kullandıysan acilen ondan kurtul yoksa as mas olmayı bırak hesabın banlanır. 3. olarak da as olduktan sonra sıralaman ilk 500 de olursa fatih olduğunu biliyorsundur zaten ama 10 dakkalık ban yediğinde fatihliğin de elinden alınıyor. sen 10 yıllık bandan kıl payı kurtulduğuna dua etmelisin ve kesinlikle yapman gereken şey olarak düşünmen gereken net önerim acilen o 10 dakkalık bana neden olan şeyi bilgisayarından hi bir iz bırakmadan yok etmen.

Üye
6 HİZMET YILI
Home button does hide the menu anymore, does it change ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...