Uzman Üye
emin misin sen gamneloopu gücelledinmi ?bu gün defalarca kısa süreli ban yedim. bypassı sildim farklı kurdum değişmedi. hileden olsa bu zamana kadar hiç öyle yaşamadım suanda yaşayan arkadaslarıda görmedm. oyun içinde Veri Değimi diyip bağlantımı kopartıyor. tekrar girmeye denediğimde ise " İstemcincen kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantını sonlandırdık. Lütfen ağ bağlantını kontrol et ve tekrar dene. şu tarihte açılacak 2019.08.18 07:23:01 " internetim hiç kopmadı pıngimde iyi bunun sebebini veya çözümünü bilen varmı. git gide sinirimi bozmaya basladı tam oyunun sonlarındayım bağlantımı koparım. - puan alıyorum
oyun kasması genelde oyunun optimizasyon eksikliğinden kaynaklı oluyor kardeşim. getirdikleri yenilikler haritalar vs. yüzünden artık belli bir segmentte donanıma sahip pclerde kasma sorunu yapıyor. bende Pubg Lite'da kurulu mesela, emilatör hayvan gibi kasarken kapatıp lite'e giriyorum gram kasma olmadan şakır şakır oynuyorya cok acayip kasıyor oyun bi cözümüvarmı ?
bendede kasmıyor lite mobile cok aşırı kasıyoroyun kasması genelde oyunun optimizasyon eksikliğinden kaynaklı oluyor kardeşim. getirdikleri yenilikler haritalar vs. yüzünden artık belli bir segmentte donanıma sahip pclerde kasma sorunu yapıyor. bende Pubg Lite'da kurulu mesela, emilatör hayvan gibi kasarken kapatıp lite'e giriyorum gram kasma olmadan şakır şakır oynuyorsteam dan ROE de kurulu onda da kasma yok
işte ordan kıyas yap kardeşim neyle oynamaya çalıştığımızabendede kasmıyor lite mobile cok aşırı kasıyor
arkadasım 2 sezondur kullanıyorum aimbot ara sıra kullanıyorum daha ban yemedim@nader11ndeu Merhaba. Hileyle alakalı hiç bir sorunum yok. Fendi dışında başka hile kullanmadım kullanmam bi daha. Fendi de kalmadı zaten. Sana sadece şunu sorup senden güzel bir cevap bekliyorum lütfen. En kötü buradan diyemiyosan bana mesajdan at. Ban testi yapıldı mı?. ESP dışında hiç bir şeyi şimdiye kadar 1 kere bile açmadım açmam da. Sadece eşyaları ve kişileri görüyorum. Lütfen güvenebileceğim bir şey de bana. Yok anti cheatlar yok bilmemneler, ban atar mı? Binlerce raporlanma sonucu banlanmaktan bahsetmiyorum. Hilenin özelliklerini kullandığımı arkadaki çalışan koruma programları fark eder mi etmez mi? 2.5 aydır kullanıyorum. beni güncelleme sonrası hilenin çalışmaması aşırı tedirgin etti. aşırı işkillendirdi. Bi söyle bana, güvenebileceğim bir şey de. Ban atar mı atmaz mı?
arkadasım 2 sezondur kullanıyorum aimbot ara sıra kullanıyorum daha ban yemedim
emin misin sen gamneloopu gücelledinmi ?
aynen ıtemler cok gec gorunuyor aımbotta eskı surumdekı gıbı degılDeğerli adminler sizden bir ricam var aimbot konusunda arkadaslar şikeyetci soyle diyim ben aimbot dan şikayetci degilim yalnız int ozelligi cok guzeldi ama kaldırdıgınız icin saygı duyarım ben 2 sezondur kullanıyorum daha basıma bisey gelmedi int gelse abartmadan ban yer miyiz
Arkadaslar soyle diyim safe oynuyorum abartmıyorum bence int gelse benim gibi oyuncular ban yemez diye dusunuyorum
birde guncellemeden sonra itemler tam anlamıyla gostermiyor cok gec gösteriyor yada hic göstermiyor
mesala gecen guncellemede m16a4 silahı hic göstermiyordu hala göstermiyor
item konusunda ilgilenir misin degerli site adminleri
yokBUNDA ZIPLAMA ARABA UCURMA HILESI VARMI?
Bazı sistemlerde sorun var adminler en kısa zamanda düzeltecekRadardan başka bir şey çalışmıyor bilginiz olsun
Kardeşim Emulatörün Çalışması İçin Gerekli O Gameloop Açıyor OnuBu aow_exe.exe'nin sizle bir alakası var mı? Pc'nin anasını ağlattı. 4-5 tane işlem açıyor. Dünya CPU harcıyor. Oyun oynatmıyor.
sistemini söyle sana cevap vereyim.bendede kasıyordu tekrar eski fps ye kavusturdum.soyle yardımcı olayımya cok acayip kasıyor oyun bi cözümüvarmı ?
radar bile şu an .çaloşmıyorBazı sistemlerde sorun var adminler en kısa zamanda düzeltecek
radar çalışıyor mu sizdeARKADAŞLAR ELİNİZE SAĞLIK ÖNCELİKLE AMA LUT YAPARKEN FİŞEK VE ARABA YERLERİNİ GÖREMİYORUM BÜTÜN AYARLARI YAPTIM SİZDEDE OLUYORMU TEŞEKKÜRLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?