Uzman Üye
10 dakika ban nasıl yiyorsun kardeşim ben hiç yemedim daha cok fazla belli ediyorsundur hileyi adamların yerine radardan bakmanı tavsiye ederim
10 dakika ban nasıl yiyorsun kardeşim ben hiç yemedim daha cok fazla belli ediyorsundur hileyi adamların yerine radardan bakmanı tavsiye ederim
bypasmı var emulatöründe ?Hiç oynamadan loby de bile yiyorum
bypasmı var emulatöründe ?
SMARTGAGA yı yüklemiştim çok metediliyor diye oyunu bile açmıyordu yükledikten sonra sen nasıl başardın kardeş?@LeftSpace SmartGagada Çalışmıyor Lütfen Onun İçinde Yapın
aga oyun zaten optimizasyon sorunu yüzünden kasıntılı oluyor çoğu zaman üstüne hile açınca da olması doğal. benim denemediğim şey kalmadı ama halen eski tas eski hamamBeyler Ben de Hile Biraz Fps Dropları Yapıyorda Çözümünü Bilen Varmı
bırader her 10 ban yıyorsan baypass kapat sonu 10 sene ile biter baypass kullanmanın bıle bi kuralı var muhtemelen onları yanlış yapıyorsundur. ban dalgasına takılmadan sil derim baypass varsaHiç oynamadan loby de bile yiyorum
yardımcı olacak kimse yok mu adminim nerelerdesinLSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası
windows 7 64 bit yokmu bu hatanın çözümü
defender kapalı güvenlik duvarı kapalı virüs proramı yok uyumluluk herşey denendi
gelişmiş ayarlar düzenlendi olmuyo bi türlü yok mu yapabilen
net frame work 4.6.1 yukle duzelir.ilk sayfada ayrıca bir linki var.LSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası
windows 7 64 bit yokmu bu hatanın çözümü
defender kapalı güvenlik duvarı kapalı virüs proramı yok uyumluluk herşey denendi
gelişmiş ayarlar düzenlendi olmuyo bi türlü yok mu yapabilen
mhrrm7 çalışıyor fakat game loop yeni anti cheat sistemi geldigi için emilatörün yeni sürümünde çalışmıyo o yüzden emilatör güncelleme yapmayın.