aynen babacan benim için önemli olan aım,aracı ,ıtemleri göstermesede olur,hatırlarsanız no recoil seçeneğide vardı ama memory hack banlardan dolayı kaldırdı ve çok iyi etti bence,yüzlerce insan ban yedi ben dahil,no recoili sistem otomatik algılıyor ve 10 yıl ban atıyor,yani birinin seni raporlamasına gerek yok,şuanki aım gelirsek,ext özelliğini bilmiyen bir çok arkadaş var,özellği karşıdan 3 rakip geldiği zaman aım 3 ne birden odaklanıyor ve buda senin ölmene sebeb oluyor,ama ınt de öyle birşey yoktu,sadece tek hedefe odaklanırdı,aımıne gelirsek ext nin hiç bir işe yaramıyormomory hack hilesi ban konusunda cok iyi sadece kötü yanı aim bot cabuk odaklanma yapmıyor.yani bilgisayarın oyunun nişangahı ile memory nin nişangahi çok geç birleşiyor.mühim olan buradaki tek nokta aim bot nişangahının hedefe çabuk odaklanmasıdır.tek sorun bu.bu olursa fazlada yapılacak birşey kalmıyor.boşverin fişegi felan öyle herseyi göreceksin sonrada ben ban yedim diyeceksin.önemli olan aim botun çabuk odaklanması.
yaklaşık kaç dakikada kayboluyor yazı ortak henüz böyle bişeyle karşılaşmadımda bilelim yani aydınlat biziÇOK ACİL BURAYA BAKIN PUBG MOBİLE
Pubg mobilede Oyundayken veri değişimi diyip ban yiyenler Ekranda Veri değişiminden Dolayı Baglantın Koptu Filan ekrana yazı gelirse SAKIN tamam butonu Tıklamayınız Tıkladıgınızda 10yıllık Ban yersiniz Ekrandaki Yazı Kaybolana Kadar Bekleyiniz 10yıllık ban yerine 1 saat veya yarım saat Ban atar Ben Bypasstan 4 kez ban yemek üzeredeydim Butona TAMAM tıklamadım yarım saatlik ban yedim üstelik hilede açtım ne yaparsanız yapın Tamam butonu Tıklamayınız Yeter
Arkadaslar konu nasıl açılıyor bulamadım ama biri yardım eder her neyse
birde hile açınca ara ara droplanma oluyor 60fps den 20 30a düşüyor ama çok kısa yani 1 2 saniyelik. bunun bir çözümü var mı? gtx 1050 ekran kartım 16gb ramim var i5 işlemciÇOK ACİL BURAYA BAKIN PUBG MOBİLE
Pubg mobilede Oyundayken veri değişimi diyip ban yiyenler Ekranda Veri değişiminden Dolayı Baglantın Koptu Filan ekrana yazı gelirse SAKIN tamam butonu Tıklamayınız Tıkladıgınızda 10yıllık Ban yersiniz Ekrandaki Yazı Kaybolana Kadar Bekleyiniz 10yıllık ban yerine 1 saat veya yarım saat Ban atar Ben Bypasstan 4 kez ban yemek üzeredeydim Butona TAMAM tıklamadım yarım saatlik ban yedim üstelik hilede açtım ne yaparsanız yapın Tamam butonu Tıklamayınız Yeter
hile sorunlu sistemim gta 5 de sıfır kasma burda hileyle ölü gibi kasıyoryaklaşık kaç dakikada kayboluyor yazı ortak henüz böyle bişeyle karşılaşmadımda bilelim yani aydınlat bizi
Post automatically merged:
birde hile açınca ara ara droplanma oluyor 60fps den 20 30a düşüyor ama çok kısa yani 1 2 saniyelik. bunun bir çözümü var mı? gtx 1050 ekran kartım 16gb ramim var i5 işlemci
evet aynısı benım basıma geldi,tıklamadım 4 saat ban attıÇOK ACİL BURAYA BAKIN PUBG MOBİLE
ekranın sol üst köşesinde forumlar yazar,oraya tıkla sonra ekranın sağ köşesinde turuncu yazan yeni konu aç diye bton var,oradan açabilirsinÇOK ACİL BURAYA BAKIN PUBG MOBİLE
ayn la bypass ban atıyor hile değilhala bypass mı kullanıyosunuz? manyak mısınız olum siz?
artık kullanmıyoruz kardeşim sdfsksfksshala bypass mı kullanıyosunuz? manyak mısınız olum siz?
Bende Kullanıyorum Kac Aydır Bir Sıkıntı Yok Suandahala bypass mı kullanıyosunuz? manyak mısınız olum siz?
Mühim olan aimbotun geliştirilmesi atmış olduğum videodaki int gibi adam öldürmek önemli şu sıralar ağır hile yapanların sayısı çoğaldı int kesin şart oldu bunlara yada no recoilitem esp tam anlamında çalışmıyor işaret fişeği görmüyor ve sadece silah veya sadece +2 +3 yapamıyorsun hepsini kademe kadame ekleyerek gidiyor düzeltmek mümkün değilmi*?
Maalesef bulamadımevet aynısı benım basıma geldi,tıklamadım 4 saat ban attı
Post automatically merged:
ekranın sol üst köşesinde forumlar yazar,oraya tıkla sonra ekranın sağ köşesinde turuncu yazan yeni konu aç diye bton var,oradan açabilirsin
şu andada aynısı aim 2 kişi yanayana yürüsün siz birini vurun bayıltın aim bayılan adama hedef almaya devam ediyor.o yuzden fov limiti ben 60 yapiyorum.en düşükte.farkedersinizki bir önceki sürümde aimbot aynı anda 2 kişiyi aynı anda indiriyordu yanyana ise.bizim için en önemli olan aimin hemen odaklanma yapması.hileyi yapan adminler bu önemli detaya dikkat cekerse okursa bu yazılarımızı belkide bir çözüme kavustururlar.aynen babacan benim için önemli olan aım,aracı ,ıtemleri göstermesede olur,hatırlarsanız no recoil seçeneğide vardı ama memory hack banlardan dolayı kaldırdı ve çok iyi etti bence,yüzlerce insan ban yedi ben dahil,no recoili sistem otomatik algılıyor ve 10 yıl ban atıyor,yani birinin seni raporlamasına gerek yok,şuanki aım gelirsek,ext özelliğini bilmiyen bir çok arkadaş var,özellği karşıdan 3 rakip geldiği zaman aım 3 ne birden odaklanıyor ve buda senin ölmene sebeb oluyor,ama ınt de öyle birşey yoktu,sadece tek hedefe odaklanırdı,aımıne gelirsek ext nin hiç bir işe yaramıyor
.Net framework güncel değildir onun için yapabilir. Net framework 4.8 indir sorun giderhileyi kullanıyorum bende kararma vs yok ama sadece oyun esnasında 3 dakikada bir f6 yapmak zorundayım çünkü bazen görüntü vermiyor ne silah nede adamları göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?