- Yasaklandı
-
- #8,481
Banlı Üye
Eskiden iyiydi İnt in tırnağı bile olamaz şuanki aim her eli kaybeder olduk yenik düşer olduk bütün hilecilere kıçı boklu yer görmelilere ezilir olduk.kardesım benım butun herkezde hıle var memory calısmıyo bıtek
Post automatically merged:
memory calısmıyor bıtek dun geceye kadar calısıyodu memory guzel hıle valla bıraz hakszılık yapıyosun gayet iyi bence acılsa bıde sabahdan berı acılmıyor
calıssa acıcıcam calısmıyor sıldım vıdeodakı uı 2 dosyayı sıldım yıne calısmadıİnt in tırnağı bile olamaz şuanki aim her eli kaybedersin açmasan daha iyi
calısıyosa hıle nasıl yaptıgını bı anlatsanda bızdede calıssaEskiden iyiydi İnt in tırnağı bile olamaz şuanki aim her eli kaybeder olduk yenik düşer olduk bütün hilecilere kıçı boklu yer görmelilere ezilir olduk.
Hilenin çalıştığını söylüyorsunuz. Bizim anlam veremediğimiz olay insanlar neden çalışan bir şeye çalışmıyor diye idea etsinler ki . Bunca insan burada bas bas bağırıyor tencent e gelen güncelleme sonrası özellikle win 10 da hile aktif olmuyor ama siz çıkıyor hilenin çalıştığın söylüyorsunuz aşağıda ki resimde hile çalışıyorsa ben size istediğinizi vermeye hazırım (isterseniz video da atarım) peki siz çalışmıyorsa ne vaat veriyorsunuz.
Lütfen bunu yapmayın dediğim gibi hile 1 haftadır çalışmıyor zaten umudu da kestim. Çünkü sizler hala çalışıyor diye idea ediyorsunuz ve yazılanları dikkat e dahi almadığınız gibi insanlara hakaret vari konuşmalar yapıyorsunuz. Onu geçtik yazılanları bile siliyorsunuz . Neyse iyi çalışmalar diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 23815
Ekli dosyayı görüntüle 23816
Sana cevap verme gereği bil duymuyorum inan. Yazdıklarının yarısı hakaret sonra nerede hakaret ispat istiyorsun sana tavsiyem yazdıklarını dön bi okuHileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
Sen hakaret görmemişsin. Ettiğim kelimelerde gram hakaret yok. Asıl senin bir yöneticiye labayi şekilde : hile çölöşmözsö ne vörcön demen hakaret. Önce adabını düzelt, bana denginmiş gibi konuşma. Benimle adam akıllı konuşmazsan cevabını alırsın. Ben başkalarına benzemem, lafımı esirgemem. Çünkü sen şu sitede nokta kadar yer kaplamıyorsun, gereksizsin. Sen benim dengim değilsin, ona göre davranırsan hakettiğin saygıyı görürsün.Sana cevap verme gereği bil duymuyorum inan. Yazdıklarının yarısı hakaret sonra nerede hakaret ispat istiyorsun sana tavsiyem yazdıklarını dön bi oku
Keşke aylar önce 1 kez teşekkürler bile deme zahmetine girseydin. belki ozaman seninle ilgilenirdim.Siteye ilk kez yorum yapıyorum. Aylardır kullandığım ESP dün gece 3'ten sonra falan çalışmadı. Herşeyi denedim ama yok. Virüs programları ile ilgili sandım ama birkaç kişi de aynı şeyi söylüyor demek ki bi sıkıntı var. Teamviewer ile yardımcı olabilecek biri varsa mesaj atabilir mi ?
forum kurallarını detaylı olarak baştan okumanı öneririm. yaptığın şey yasak.beyler konu ile alakalı değil ama nereye yazıcağımı bilemedim admin kusura bakma..
paralı hile nereden satın alabılıyoruz özelden yardımcı o9lurmusunuz
Türk beleşçi kitlesi aşağılıktır demişsin yani bu sayfanın nerdeyse hepsine kötü laf etmişsin hileyi bedava kullanıyoruz diye böylemi demen lazım bir sayfa admini olarak sana hiç yakıştımı resmen adama küfür eder gibi karşılık veriyorsun sonra biz suçlu oluyoruz.Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
Keşke aylar önce 1 kez teşekkürler bile deme zahmetine girseydin. belki ozaman seninle ilgilenirdim.
Post automatically merged:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?