Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kardesım benım butun herkezde hıle var memory calısmıyo bıtek
Post automatically merged:

memory calısmıyor bıtek dun geceye kadar calısıyodu memory guzel hıle valla bıraz hakszılık yapıyosun gayet iyi bence acılsa bıde sabahdan berı acılmıyor
Eskiden iyiydi İnt in tırnağı bile olamaz şuanki aim her eli kaybeder olduk yenik düşer olduk bütün hilecilere kıçı boklu yer görmelilere ezilir olduk.

Üye
6 HİZMET YILI
calıssa keske
İnt in tırnağı bile olamaz şuanki aim her eli kaybedersin açmasan daha iyi
calıssa acıcıcam calısmıyor sıldım vıdeodakı uı 2 dosyayı sıldım yıne calısmadı

Eskiden iyiydi İnt in tırnağı bile olamaz şuanki aim her eli kaybeder olduk yenik düşer olduk bütün hilecilere kıçı boklu yer görmelilere ezilir olduk.
calısıyosa hıle nasıl yaptıgını bı anlatsanda bızdede calıssa

bitek bu hıle bendemı calısmıyooo yahu memoryden memnunduk dun hıle calısmamamyabasladı durduk yere 2 uı dosyalarınıda sıldık yıne de yok

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar kımse yardımcı olmayacakmı ınsan guncellenecek der bendede çalışmıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hilenin çalıştığını söylüyorsunuz. Bizim anlam veremediğimiz olay insanlar neden çalışan bir şeye çalışmıyor diye idea etsinler ki . Bunca insan burada bas bas bağırıyor tencent e gelen güncelleme sonrası özellikle win 10 da hile aktif olmuyor ama siz çıkıyor hilenin çalıştığın söylüyorsunuz aşağıda ki resimde hile çalışıyorsa ben size istediğinizi vermeye hazırım (isterseniz video da atarım) peki siz çalışmıyorsa ne vaat veriyorsunuz.
Lütfen bunu yapmayın dediğim gibi hile 1 haftadır çalışmıyor zaten umudu da kestim. Çünkü sizler hala çalışıyor diye idea ediyorsunuz ve yazılanları dikkat e dahi almadığınız gibi insanlara hakaret vari konuşmalar yapıyorsunuz. Onu geçtik yazılanları bile siliyorsunuz . Neyse iyi çalışmalar diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 23815
Ekli dosyayı görüntüle 23816

Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.

Üye
6 HİZMET YILI
hasap ban yedı bu konu da yapcak bır sey var mı yoksa yenı bır hesap mı acsam

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@gztper yeni hesap açacaksın. MH haricide ne bypass ne hile hiçbir şey kullanmayacaksın. Hileyi bypassız kullanacaksın. Yoksa çok hesabın ban yer.

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
Sana cevap verme gereği bil duymuyorum inan. Yazdıklarının yarısı hakaret sonra nerede hakaret ispat istiyorsun sana tavsiyem yazdıklarını dön bi oku

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sana cevap verme gereği bil duymuyorum inan. Yazdıklarının yarısı hakaret sonra nerede hakaret ispat istiyorsun sana tavsiyem yazdıklarını dön bi oku
Sen hakaret görmemişsin. Ettiğim kelimelerde gram hakaret yok. Asıl senin bir yöneticiye labayi şekilde : hile çölöşmözsö ne vörcön demen hakaret. Önce adabını düzelt, bana denginmiş gibi konuşma. Benimle adam akıllı konuşmazsan cevabını alırsın. Ben başkalarına benzemem, lafımı esirgemem. Çünkü sen şu sitede nokta kadar yer kaplamıyorsun, gereksizsin. Sen benim dengim değilsin, ona göre davranırsan hakettiğin saygıyı görürsün.

Al, hile bende çalışıyor, vermeye can attığın ne varsa verirsin bana artık... (WÖN 10 DÖ HÖLÖ ÇÖLÖŞMÖYÖÖÖ)
dH1kfKw.jpg

Diğer üyeler için uzaydan gelen edit (@by-fattaci senin için değil sen eğitilmez bir çomarsın ) : Bir önceki mesajımda bahsettiğim "Türk beleşçi " lafı hilemizi kullanan Türk kardeşlerimizin geneline değil. Hileyi kullanıp beğenmeyip bize ana avrat kayanlara, ağlayan sızlananlara arkadaşlar. Lafım sizlere... Ben bir tane bile yabancı üye görmedim bize saygısızlık yapan. Adamlar adabıyla konuşuyor, adabıyla kullanıyor hileyi. Bir problem olduğu zamanda insan gibi belirtiyor, sizin gibi yöneticileri tilt etme derdine düşmüyor. Salak saçma mesajlar atıyorsunuz yok adminler mesajları okumuyor yok adminler uğraşmıyor o yüzden int aimbot eklemiyor. Zamanlarını harcamıyorlar falan filan. Yav bu hileleri Allah'mı yapıyor ? Vahiyle geliyorda biz uğraşmadan paylaşıyor muyuz ? Kafa yerine ne taşıyonuz siz ? 50 kere açıklaması yapıldı, 51. kere yapıyorum bir daha yazan olursa banlayacam. INT aimbot BAN attığı için KALDIRILDI. EKLENMEYECEK. Siz bypass kullanıyorsunuz 10dk lik ban yiyorsunuz diye hileyi bypassa bağımlı hale getirmeyiz. Boş boş konuşmayın. Eklemek istesek int aimbotuda ekleriz, duvardan vurmayıda ekleriz, speed hackte ekleriz. Girersiniz 2 el sonra ban yersiniz gelip buraya bön yödök bön yödök diye ağlarsınız. Bilmiyoruz sanki ? Forumu ayağa kaldırdınız int aimbot ban atmaya başlayınca. Sonra int aimbotu kaldırıp ext aimbotun ban problemini çözdük gene forumu ayağa kaldırdınız int aimbotu ekleyin ban yersek yiyelim isteyen kullanır diye. Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar gerçekten bilmiyorum. Ayriyetten şu adminler mesajları okumuyor muhabbetine gelelim. OKUMUYORUZ. Bizim işimiz gücümüz yok zaten, çalışmıyoruz etmiyoruz 7/24 yatıyoruz. Bu forum kendi kendini döndürüyor zaten. Hiç gram çalıştığımız yok o kadar bol vaktimiz varki oturup acaba konuya ne mesaj attılar diye 7/24 takip ediyoruz. Arkadaşlar iyi misiniz siz cidden ? Hayır yani bu tür mesajlar atarken cidden oturup düşünerek mi yazıyorsunuz merak ediyorum. Konular moderatörler tarafından inceleniyor, mesajlarda hata problem bildirdiğiniz zaman modlar bize iletiyor zaten. Ayriyetten hilenin bazı bilgisayarlarda çalışmadığını bildiğimizi, ve hatayı bulmak için çalışmaya başladığımızı 3 gün önce yorumda belirttim. 15-20 sayfa geriye gidip bakarsınız. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Reis gerçekten bi anda hileye erişemeyince insan saçma oluyor gece 4te açılan şey gündüz açılmadı gece bi güncellemede olmadı bildiğim kadar bir anda gitti bu konuyu takip ediyorum umarım güncellenir en yakın zamanda hile

Üye
7 HİZMET YILI
Siteye ilk kez yorum yapıyorum. Aylardır kullandığım ESP dün gece 3'ten sonra falan çalışmadı. Herşeyi denedim ama yok. Virüs programları ile ilgili sandım ama birkaç kişi de aynı şeyi söylüyor demek ki bi sıkıntı var. Teamviewer ile yardımcı olabilecek biri varsa mesaj atabilir mi ?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Siteye ilk kez yorum yapıyorum. Aylardır kullandığım ESP dün gece 3'ten sonra falan çalışmadı. Herşeyi denedim ama yok. Virüs programları ile ilgili sandım ama birkaç kişi de aynı şeyi söylüyor demek ki bi sıkıntı var. Teamviewer ile yardımcı olabilecek biri varsa mesaj atabilir mi ?
Keşke aylar önce 1 kez teşekkürler bile deme zahmetine girseydin. belki ozaman seninle ilgilenirdim.

beyler konu ile alakalı değil ama nereye yazıcağımı bilemedim admin kusura bakma..
paralı hile nereden satın alabılıyoruz özelden yardımcı o9lurmusunuz
forum kurallarını detaylı olarak baştan okumanı öneririm. yaptığın şey yasak.

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nader baba. kızma insanlara ne yapsanda yaranamazsın. malesefki herkes 'ortada emek var bi teşşekür edelim ' kafasında değil. ban yiyen yemeyen saldırıya geçıyor. ortadaki emeği görmüyor. elinize emeğinize sağlık. ben mobil pubg 'yi bırakalı 2 ay oldu. ama hala buralardayım. buranın ekmeğini çok yedim. foruma sürekli gelıyorum. sevılıyorsunuz <3

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Türk beleşçi kitlesi aşağılıktır demişsin yani bu sayfanın nerdeyse hepsine kötü laf etmişsin hileyi bedava kullanıyoruz diye böylemi demen lazım bir sayfa admini olarak sana hiç yakıştımı resmen adama küfür eder gibi karşılık veriyorsun sonra biz suçlu oluyoruz.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Keşke aylar önce 1 kez teşekkürler bile deme zahmetine girseydin. belki ozaman seninle ilgilenirdim.

Trip mi yedim şimdi :oops: Tatlı ikramı olarak da BAN gelir heralde :rolleyes:
Ben forum sitelerine yazmayı uzun zaman önce bıraktım teşekkür etme olayı da aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyim. Ama teşekkür ederim bir zamanlar güzel güzel çalışan bi ESP hilem vardı bu siteye borçluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...