Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
ayy bizde sana borçluyuzzz. mesaj atma zahmetine girmişsin ya hani ^^Trip mi yedim şimdiTatlı ikramı olarak da BAN gelir heralde
Ben forum sitelerine yazmayı uzun zaman önce bıraktım teşekkür etme olayı da aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyim. Ama teşekkür ederim bir zamanlar güzel güzel çalışan bi ESP hilem vardı bu siteye borçluyum
ayy bizde sana borçluyuzzz. mesaj atma zahmetine girmişsin ya hani ^^
Helal olsun admin haklı beyler dağılınSen hakaret görmemişsin. Ettiğim kelimelerde gram hakaret yok. Asıl senin bir yöneticiye labayi şekilde : hile çölöşmözsö ne vörcön demen hakaret. Önce adabını düzelt, bana denginmiş gibi konuşma. Benimle adam akıllı konuşmazsan cevabını alırsın. Ben başkalarına benzemem, lafımı esirgemem. Çünkü sen şu sitede nokta kadar yer kaplamıyorsun, gereksizsin. Sen benim dengim değilsin, ona göre davranırsan hakettiğin saygıyı görürsün.
Al, hile bende çalışıyor, vermeye can attığın ne varsa verirsin bana artık... (WÖN 10 DÖ HÖLÖ ÇÖLÖŞMÖYÖÖÖ)
Diğer üyeler için uzaydan gelen edit (@by-fattaci senin için değil sen eğitilmez bir çomarsın ) : Bir önceki mesajımda bahsettiğim "Türk beleşçi " lafı hilemizi kullanan Türk kardeşlerimizin geneline değil. Hileyi kullanıp beğenmeyip bize ana avrat kayanlara, ağlayan sızlananlara arkadaşlar. Lafım sizlere... Ben bir tane bile yabancı üye görmedim bize saygısızlık yapan. Adamlar adabıyla konuşuyor, adabıyla kullanıyor hileyi. Bir problem olduğu zamanda insan gibi belirtiyor, sizin gibi yöneticileri tilt etme derdine düşmüyor. Salak saçma mesajlar atıyorsunuz yok adminler mesajları okumuyor yok adminler uğraşmıyor o yüzden int aimbot eklemiyor. Zamanlarını harcamıyorlar falan filan. Yav bu hileleri Allah'mı yapıyor ? Vahiyle geliyorda biz uğraşmadan paylaşıyor muyuz ? Kafa yerine ne taşıyonuz siz ? 50 kere açıklaması yapıldı, 51. kere yapıyorum bir daha yazan olursa banlayacam. INT aimbot BAN attığı için KALDIRILDI. EKLENMEYECEK. Siz bypass kullanıyorsunuz 10dk lik ban yiyorsunuz diye hileyi bypassa bağımlı hale getirmeyiz. Boş boş konuşmayın. Eklemek istesek int aimbotuda ekleriz, duvardan vurmayıda ekleriz, speed hackte ekleriz. Girersiniz 2 el sonra ban yersiniz gelip buraya bön yödök bön yödök diye ağlarsınız. Bilmiyoruz sanki ? Forumu ayağa kaldırdınız int aimbot ban atmaya başlayınca. Sonra int aimbotu kaldırıp ext aimbotun ban problemini çözdük gene forumu ayağa kaldırdınız int aimbotu ekleyin ban yersek yiyelim isteyen kullanır diye. Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar gerçekten bilmiyorum. Ayriyetten şu adminler mesajları okumuyor muhabbetine gelelim. OKUMUYORUZ. Bizim işimiz gücümüz yok zaten, çalışmıyoruz etmiyoruz 7/24 yatıyoruz. Bu forum kendi kendini döndürüyor zaten. Hiç gram çalıştığımız yok o kadar bol vaktimiz varki oturup acaba konuya ne mesaj attılar diye 7/24 takip ediyoruz. Arkadaşlar iyi misiniz siz cidden ? Hayır yani bu tür mesajlar atarken cidden oturup düşünerek mi yazıyorsunuz merak ediyorum. Konular moderatörler tarafından inceleniyor, mesajlarda hata problem bildirdiğiniz zaman modlar bize iletiyor zaten. Ayriyetten hilenin bazı bilgisayarlarda çalışmadığını bildiğimizi, ve hatayı bulmak için çalışmaya başladığımızı 3 gün önce yorumda belirttim. 15-20 sayfa geriye gidip bakarsınız. İyi forumlar.
Hilede sıkıntı yok,çalışıyor arkadaşlar..Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
yapacak birşey yok,geçmiş olsun,yeni hesap aç.hasap ban yedı bu konu da yapcak bır sey var mı yoksa yenı bır hesap mı acsam
bendede çalışmıyor iştehile aktif mi şuan bnde calışmıyor.
tencent üzerinden pubg ye twitter ile giriş yaparken GİRİŞ BAŞARISIZ LÜTFEN TEKRAR DENE hatası alıyorum bugün itibari ile. nox uygulması ile giriş yapabiliyorum. sebebi nedir bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?