Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.

Biraderim Hileyi Aktif Hala Getirebildim Oyunu Sildim Komple YourUnistaller İle Temp Dosyalarını Temizledim.. Ekran Kartını Güncelledim..
Virüs Taraması Yaptım Kaspersky İle Sonra Oyunu Kurup Hileyi Açtım. Herşey Aktif.

Ekli dosyalar

• hile aktif.jpg
    hile aktif.jpg
    445.2 KB · Görüntüleme: 85
Üye
6 HİZMET YILI
Yes, the hack loads properly but as soon as you're in the game ESP does not show up EVEN you press F6 couple of times, is there something wrong or hack is just updating?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Trip mi yedim şimdi :oops: Tatlı ikramı olarak da BAN gelir heralde :rolleyes:
Ben forum sitelerine yazmayı uzun zaman önce bıraktım teşekkür etme olayı da aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyim. Ama teşekkür ederim bir zamanlar güzel güzel çalışan bi ESP hilem vardı bu siteye borçluyum
ayy bizde sana borçluyuzzz. mesaj atma zahmetine girmişsin ya hani ^^ :rem:

Üye
6 HİZMET YILI
Sen hakaret görmemişsin. Ettiğim kelimelerde gram hakaret yok. Asıl senin bir yöneticiye labayi şekilde : hile çölöşmözsö ne vörcön demen hakaret. Önce adabını düzelt, bana denginmiş gibi konuşma. Benimle adam akıllı konuşmazsan cevabını alırsın. Ben başkalarına benzemem, lafımı esirgemem. Çünkü sen şu sitede nokta kadar yer kaplamıyorsun, gereksizsin. Sen benim dengim değilsin, ona göre davranırsan hakettiğin saygıyı görürsün.

Al, hile bende çalışıyor, vermeye can attığın ne varsa verirsin bana artık... (WÖN 10 DÖ HÖLÖ ÇÖLÖŞMÖYÖÖÖ)
dH1kfKw.jpg

Diğer üyeler için uzaydan gelen edit (@by-fattaci senin için değil sen eğitilmez bir çomarsın ) : Bir önceki mesajımda bahsettiğim "Türk beleşçi " lafı hilemizi kullanan Türk kardeşlerimizin geneline değil. Hileyi kullanıp beğenmeyip bize ana avrat kayanlara, ağlayan sızlananlara arkadaşlar. Lafım sizlere... Ben bir tane bile yabancı üye görmedim bize saygısızlık yapan. Adamlar adabıyla konuşuyor, adabıyla kullanıyor hileyi. Bir problem olduğu zamanda insan gibi belirtiyor, sizin gibi yöneticileri tilt etme derdine düşmüyor. Salak saçma mesajlar atıyorsunuz yok adminler mesajları okumuyor yok adminler uğraşmıyor o yüzden int aimbot eklemiyor. Zamanlarını harcamıyorlar falan filan. Yav bu hileleri Allah'mı yapıyor ? Vahiyle geliyorda biz uğraşmadan paylaşıyor muyuz ? Kafa yerine ne taşıyonuz siz ? 50 kere açıklaması yapıldı, 51. kere yapıyorum bir daha yazan olursa banlayacam. INT aimbot BAN attığı için KALDIRILDI. EKLENMEYECEK. Siz bypass kullanıyorsunuz 10dk lik ban yiyorsunuz diye hileyi bypassa bağımlı hale getirmeyiz. Boş boş konuşmayın. Eklemek istesek int aimbotuda ekleriz, duvardan vurmayıda ekleriz, speed hackte ekleriz. Girersiniz 2 el sonra ban yersiniz gelip buraya bön yödök bön yödök diye ağlarsınız. Bilmiyoruz sanki ? Forumu ayağa kaldırdınız int aimbot ban atmaya başlayınca. Sonra int aimbotu kaldırıp ext aimbotun ban problemini çözdük gene forumu ayağa kaldırdınız int aimbotu ekleyin ban yersek yiyelim isteyen kullanır diye. Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar gerçekten bilmiyorum. Ayriyetten şu adminler mesajları okumuyor muhabbetine gelelim. OKUMUYORUZ. Bizim işimiz gücümüz yok zaten, çalışmıyoruz etmiyoruz 7/24 yatıyoruz. Bu forum kendi kendini döndürüyor zaten. Hiç gram çalıştığımız yok o kadar bol vaktimiz varki oturup acaba konuya ne mesaj attılar diye 7/24 takip ediyoruz. Arkadaşlar iyi misiniz siz cidden ? Hayır yani bu tür mesajlar atarken cidden oturup düşünerek mi yazıyorsunuz merak ediyorum. Konular moderatörler tarafından inceleniyor, mesajlarda hata problem bildirdiğiniz zaman modlar bize iletiyor zaten. Ayriyetten hilenin bazı bilgisayarlarda çalışmadığını bildiğimizi, ve hatayı bulmak için çalışmaya başladığımızı 3 gün önce yorumda belirttim. 15-20 sayfa geriye gidip bakarsınız. İyi forumlar.
Helal olsun admin haklı beyler dağılın

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
Hilede sıkıntı yok,çalışıyor arkadaşlar..
Post automatically merged:

hasap ban yedı bu konu da yapcak bır sey var mı yoksa yenı bır hesap mı acsam
yapacak birşey yok,geçmiş olsun,yeni hesap aç.

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi eski kullandıgım şekilde acıyorum fakat şimdi çalışmıyor sadece menü geliyor esp işlemiyor

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile eskisi kadar güzel değil hep ban atıyor zaten.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
we love your work sir,your effort.keep it up.You give us safe hacks and awesome aimbot too.love you.love this team <3 dont add any dangerous hacks sir.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu kadar insan girip bunları diyince önce yan hesabımda deniyim dedim. Hiç bi sorun yok eskisi gibi. eğitime girdim. direk açıldı yani bi şey de yapmadım gene birileri çıplak havada uçuyodu. Ama bu kadar insan çalışmıyo yazınca bi güvenim sarsıldı. Dua edin de millet çalışmıyor diye gelip yazdı, ban yedim diye gelip yazmadılar... Önce 0.14 güncellemesiyle kimsede çalışmadı, şimdi ne güncelleme var ne bi şey kimsede yine çalışmadı. Güvenim sarsıldı. düzeldiğini hissedene kadar bi daha kullanmıycam. Pubg "bunların hilesi hafif. Ban atmaya gerek yok. En azından çalıştırtmayalım ki onları kaybetmeyelim" düşücesinde olabilir. ve bu düşünce anında ban olarak değişebilir. O nedenle bu hile bi çalışıp bi çalışmazken güven duyulamaz.

bir de çeşitli instagram sayfalarını takip ediyorum. en çok oynayanlar endonezya ve hintliler. bu adamların ellerinde çeşitli dword hilesinin resimleri var. karşıma çıkıyo mesela kendi dilinde yazmış bu 3. parti yazılımları kullananlar anti cheat programına yakalanıcak ve ban yiyecek oyun daha temiz bi hale gelicek diye. bi başka sitede ise dwordun kullanımının kısa bi videosunu gördüm. so the hackers are... diye komiklik yapmışlar yorumlarda falan. yani hile ta bilmem nerede ün kazanması doğru bi şey değil. bu dediğim postları 2 3 gün önce gördüm ve şimdi millet hile çalışmıyor diye buraya geliyor. Güvenilmez bir politikanız ve güvenilmez bir hileniz var artık.

EDİT: aha birisi benden sonra ban yedim yazdı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 aydır kullandıgım hileyle an itibariyle 2029 a kadar banned :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...