Uzman Üye
gayet devam ederlerdi kimse hatırlamazdı bile. sen yoktun sanırım memory'nin int aimbotu neredeyse kullanan herkese ban attığında. sonra hiç bi şey yokmuş gibi devam ettilerÖyle bişey yapsalar kimse bidaha güvenip hile indirmezdi deyilmi akıllım.
Bu oyunu 1. Sezondan beridir oynuyorum son 2 sezondur hileli oynuyorum ve bu oyun hilesiz kesinlikle oynanmaz oyunun yüzde 95 i hile mlsf...Az konuşalım. Öz konuşalım. Bekleyip görelim. Yavaş yavaş kendinizi hilesiz oyuna adapte edin. Araplar konusunda bir fikrim yok.
Bu oyunu 1. Sezondan beridir oynuyorum son 2 sezondur hileli oynuyorum ve bu oyun hilesiz kesinlikle oynanmaz oyunun yüzde 95 i hile mlsf...[/QUOT
pc de dediğin gibi kardesm ful hile oynanmaz.
onuda yapan araplar kardeşim ben sahsen araplar yuzunden kullanıyorum bıde ucakta bızı ezmeleri gerçekten sogutular oyundan hılesız onlara karşı pasif kalıyoruz hile olunca yıne bıseyler yapablıyoruzBu oyunu 1. Sezondan beridir oynuyorum son 2 sezondur hileli oynuyorum ve bu oyun hilesiz kesinlikle oynanmaz oyunun yüzde 95 i hile mlsf...
Aynen ama şifa var sadece Arapları suçlamak bana biraz haksızlık gibi geliyor tmm onlar b*kunu çıkartıyorlar ama Arap dışında da acaip hile kullananlar var ...onuda yapan araplar kardeşim ben sahsen araplar yuzunden kullanıyorum bıde ucakta bızı ezmeleri gerçekten sogutular oyundan hılesız onlara karşı pasif kalıyoruz hile olunca yıne bıseyler yapablıyoruz
haklısın kardeşim yapacak bişey yok bunaAynen ama şifa var sadece Arapları suçlamak bana biraz haksızlık gibi geliyor tmm onlar b*kunu çıkartıyorlar ama Arap dışında da acaip hile kullananlar var ...
Hile yapıyolar mı, yapıyorlar. Ama içlerinde zehir gibi oynayanlar da var şahsen tanıdığım.Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme dimiAynen ama şifa var sadece Arapları suçlamak bana biraz haksızlık gibi geliyor tmm onlar b*kunu çıkartıyorlar ama Arap dışında da acaip hile kullananlar var ...
Crew Challange Birinci Takımı Arap :FHile yapıyolar mı, yapıyorlar. Ama içlerinde zehir gibi oynayanlar da var şahsen tanıdığım.Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme dimi
Ve kendilerini tanıyorum. "Hitler - ABN SYRIA - MILLION ROSES - GROZA" Adamlar ipad kullanarak oynuyor. Oyunun hakkını da veriyorlar yani.Crew Challange Birinci Takımı Arap :F
dostum biraz sabret sen ve bundan sonra ne zaman olacak diyen kişiler adamlar emin olun sabahtan beri uğraşıyorlar.ne zaman güncellenir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?