Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile bende çalımıyor şuan sadece menuüler var başka bişi yok menü var ama işlev yok

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
herkezde aynı kardeşim bizdedede çalışmıyor galatasaray falcoa yu beklediği gibi bizde dword hack bekliyoz.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Az konuşalım. Öz konuşalım. Bekleyip görelim. Yavaş yavaş kendinizi hilesiz oyuna adapte edin. Araplar konusunda bir fikrim yok.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu oyunu 1. Sezondan beridir oynuyorum son 2 sezondur hileli oynuyorum ve bu oyun hilesiz kesinlikle oynanmaz oyunun yüzde 95 i hile mlsf...
onuda yapan araplar kardeşim ben sahsen araplar yuzunden kullanıyorum bıde ucakta bızı ezmeleri gerçekten sogutular oyundan hılesız onlara karşı pasif kalıyoruz hile olunca yıne bıseyler yapablıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adamlar 300metreden araçla giderken tarıyor bunu yapcak bişi yok kardesm momor gelişmemiş ama iyi hack ban konusunda hele saglam.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
onuda yapan araplar kardeşim ben sahsen araplar yuzunden kullanıyorum bıde ucakta bızı ezmeleri gerçekten sogutular oyundan hılesız onlara karşı pasif kalıyoruz hile olunca yıne bıseyler yapablıyoruz
Aynen ama şifa var sadece Arapları suçlamak bana biraz haksızlık gibi geliyor tmm onlar b*kunu çıkartıyorlar ama Arap dışında da acaip hile kullananlar var ...

Üye
6 HİZMET YILI
Aynen ama şifa var sadece Arapları suçlamak bana biraz haksızlık gibi geliyor tmm onlar b*kunu çıkartıyorlar ama Arap dışında da acaip hile kullananlar var ...
Hile yapıyolar mı, yapıyorlar. Ama içlerinde zehir gibi oynayanlar da var şahsen tanıdığım.Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme dimi :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Araplarda para olmasa sittin sene bi işe yaramazlar. Senelerdir mmorpg oyun oynarım alayı p2w. Bu oyundada para basıp en kaliteli paralı hile alıyolar. Ban riskide az. Ban yese bile 2 gune eskı karakterını yapıyor veya altın kademeden banı acıp devam ediyor. Sadece gorme ıle bıle aimbot arap almıslıgım var. Teklıde 2 sezon Fatih olmuslugum var araplara ragmen

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
o hitleri 5 kez gormuslugum var oyun ıcerısınde adam bıldıgın 600mden tarıyor :D gorunse eyw dıcem bıde sıhırlı mermısı var gorunmemezlıgı var ne sovmustum

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "john6980, post: 1058832, member: 1670812"] hi TEAM, the hack for mobile has stopped working for 0.14 again. UI folder and clearing the temp folder and prefetch folder. As the gameloop has now introduced itself with the strong anti cheat function. [/ QUOTE] so how do i make my cheat work again?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...