En kolay yöntemini söyledim bro. Onu yapması zaman almaz mı sence?Arapları ezmek için sihirli mermi değil god wiev yani duvardan sıkma lazım basıcan v tuşuna seni havaya kaldırcak tek yapman gereken bişeyin arkasından ateş etmek mühim olan hasar almamak zaten
Onlara karşı ne lazım biliyonmu god wiev duvar arkasından ateş edebiliyosun arapsavar gibi bişey yaniAraplara karşı şu oyunda bir şey yapmamız gerekiyor sadece araplara sinir olduğum için kullanıyorum ve bir TÜRK denk geldiğinde ve vurduğum da gerçekten üzülüyorum.
Amacım araplara karşı oyun içinde bir savaş o kadar.
Ellerinize sağlık hile için teşekkürler.
Oyun içi kullanıcı adım: KurmayYARBAY
Yoo niye zaman alsın evin içinden de sıkabilirsin kendini göstermeyeceğin heryer olur yani bu yöntemle kafasını uzatmış keskin nişancıları bile kafadan vurabilirsin bence sihirli mermiden daha değerli god mod ben çok kullandım zamanında başka hilelerde ama hesabım hep onun yüzünden banlandı aynı sihirli mermi gibi ban riski yüksek onunda.En kolay yöntemini söyledim bro. Onu yapması zaman almaz mı sence?
Peki buna Pubg Mobıle ızın verebilir mi o hackı yapmak zorlar oyunun bazı kodlarını aşarsan zorlarYoo niye zaman alsın evin içinden de sıkabilirsin kendini göstermeyeceğin heryer olur yani bu yöntemle kafasını uzatmış keskin nişancıları bile kafadan vurabilirsin bence sihirli mermiden daha değerli god mod
Her paralı hilede var o özellik Ban yedirmeyenleride var tabi ama paralılarda anti banlı olanları onlar.Peki buna Pubg Mobıle ızın verebilir mi o hackı yapmak zorlar oyunun bazı kodlarını aşarsan zorlar
güncellenmesini bekliyoruzzzzzvallahi artık bi yardım edin ya bütün denilen yazılanları yaptık ama gene aynısı oluyor benim pc w7 ultimade
adamlar benimki sorunsuz çalışıyor diyor ama bazılarıgüncellenmesini bekliyoruzzzzz
yarın denersin şuan güncellemede üzerinde çalışıyorlarvallahi artık bi yardım edin ya bütün denilen yazılanları yaptık ama gene aynısı oluyor benim pc w7 ultimade
You have to play free fire while the cheat updating. So we dohi @LeftSpace. i have open the memory loader..it loads up fine but the esp is not working..
Post automatically merged:
im new to this website and figuring out how things work here..by tthe way never got the chance to say thanks for creating it..
arkadaşlar şuan hile güncellemede,ana sayfaya baksanız görürsünüz,güncellendiği için şuan aktif olmaz . Az sabırvallahi artık bi yardım edin ya bütün denilen yazılanları yaptık ama gene aynısı oluyor benim pc w7 ultimade
ana sayfaya nerden bakıyoruzarkadaşlar şuan hile güncellemede,ana sayfaya baksanız görürsünüz,güncellendiği için şuan aktif olmaz . Az sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?