Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Araplara karşı şu oyunda bir şey yapmamız gerekiyor sadece araplara sinir olduğum için kullanıyorum ve bir TÜRK denk geldiğinde ve vurduğum da gerçekten üzülüyorum.
Amacım araplara karşı oyun içinde bir savaş o kadar.
Ellerinize sağlık hile için teşekkürler.
Oyun içi kullanıcı adım:
KurmayYARBAY
Onlara karşı ne lazım biliyonmu god wiev duvar arkasından ateş edebiliyosun arapsavar gibi bişey yani

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
En kolay yöntemini söyledim bro. Onu yapması zaman almaz mı sence?
Yoo niye zaman alsın evin içinden de sıkabilirsin kendini göstermeyeceğin heryer olur yani bu yöntemle kafasını uzatmış keskin nişancıları bile kafadan vurabilirsin bence sihirli mermiden daha değerli god mod ben çok kullandım zamanında başka hilelerde ama hesabım hep onun yüzünden banlandı aynı sihirli mermi gibi ban riski yüksek onunda.

Üye
8 HİZMET YILI
Yoo niye zaman alsın evin içinden de sıkabilirsin kendini göstermeyeceğin heryer olur yani bu yöntemle kafasını uzatmış keskin nişancıları bile kafadan vurabilirsin bence sihirli mermiden daha değerli god mod
Peki buna Pubg Mobıle ızın verebilir mi o hackı yapmak zorlar oyunun bazı kodlarını aşarsan zorlar

Üye
6 HİZMET YILI
hileniz süper ama ne zaman güncellencek bide aimbotu biraz daha iyi yapabilirmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
s.a arkadaşlar hile açılıyor ama ekranda yerleri görünmüyor işaretlenmiyor sizlerdede öylemi

Üye
6 HİZMET YILI
vallahi artık bi yardım edin ya bütün denilen yazılanları yaptık ama gene aynısı oluyor benim pc w7 ultimade

Üye
6 HİZMET YILI
hi @LeftSpace. i have open the memory loader..it loads up fine but the esp is not working..
Post automatically merged:

im new to this website and figuring out how things work here..by tthe way never got the chance to say thanks for creating it..
You have to play free fire while the cheat updating. So we do :)

Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ah forum cahili arkadaşlarım benim be 200 kişi güncelleniyor yazdı beklesenize be aman hilesiz oynamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...