Üye
nerde yazacak kardeşim 2.6 yazıyor işte inmiş olanı bile tekrar indirdik yönetici olarak açmak istediğimizde yine 2.6 yazıyor at resim bizde bgörelimçalıştır başlıkta 2.7.4 yazıcak.
Its working for menasıl çalışıyor kardeşim sende olupta bizde olmayan ne kırk kere denedik işte sildik tekrar yükledik opengl+ falan hepsini tek tek denedik çalışmıyor f6 yapınca siyah ekran anlık gelip gidiyor üzerinde renkli yazılar falan var oralıoğı karıştırmayın yok çalışıor bende falan diye
Post automatically merged:
nerde yazacak kardeşim 2.6 yazıyor işte inmiş olanı bile tekrar indirdik yönetici olarak açmak istediğimizde yine 2.6 yazıyor at resim bizde bgörelim
yesgamelop son sürümünü yüklediniz mi
Herşey Güncel programda hiç bir fonksiyon yok hiç bir şey çalışmıyorgamelop son sürümünü yüklediniz mi
eskisini açtım dostum. 2.6 yazıyor ama oyunda hile çalışıyoreski güncelleme çalışmıştır yeni güncelleme aktif olamadı bizde
Kurucunun 12 sinde acele ile yaptığı hile çalışıyor sende biz bu günkü güncellemeden bahsediyoruzeskisini açtım dostum. 2.6 yazıyor ama oyunda hile çalışıyor
yaw bende önceki günler çalışmıyordu kaç kere girdim..şimdi denedim çalıştı..Kurucunun 12 sinde acele ile yaptığı hile çalışıyor sende biz bu günkü güncellemeden bahsediyoruz
kurucu güncelleme yapıldı diye mesaj attı ama yine çalışmıyorçalışan bir şey yok 2 haftadır tık yok aynı şuan zaten aktif adilse yazardu yönetici
Bizde de tam tersi oldu ilk gün çalıştı sonraki günler hiç çalışmadı anlayacağın yeni güncelleme değil yani cin ali yoksa 12 sindeki güncelleme tabiki kurucu bu günkü güncellemede cin aliyi ekledimi bilmiyorumyaw bende önceki günler çalışmıyordu kaç kere girdim..şimdi denedim çalıştı..
nerde yaptı çalışıyor diy benim gördüğüm bu tarihte yapılacak yazdığı sen ne yazdığını gördün file güncellenmiştir artık kullanabilirsiniz mi gördünkurucu güncelleme yapıldı diye mesaj attı ama yine çalışmıyor
1179 ncu sayfaya bak 46 dk önce yazdınerde yaptı çalışıyor diy benim gördüğüm bu tarihte yapılacak yazdığı sen ne yazdığını gördün file güncellenmiştir artık kullanabilirsiniz mi gördün
çalışması için ektra birşey yapmamız gerekıyor mu hayır acılıyor ama radar ac kapadan baska ozellıgı calısmıyor bizdemi soryun var cozemedimhile bende çalışıyor,
aimde açık,1. oldum,
sadece iskelet çalışmıyor şuan
2,7 yazacak yazmış,nerde yaptı çalışıyor diy benim gördüğüm bu tarihte yapılacak yazdığı sen ne yazdığını gördün file güncellenmiştir artık kullanabilirsiniz mi gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?