Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
nasıl çalışıyor kardeşim sende olupta bizde olmayan ne kırk kere denedik işte sildik tekrar yükledik opengl+ falan hepsini tek tek denedik çalışmıyor f6 yapınca siyah ekran anlık gelip gidiyor üzerinde renkli yazılar falan var oralıoğı karıştırmayın yok çalışıor bende falan diye
Post automatically merged:

çalıştır başlıkta 2.7.4 yazıcak.
nerde yazacak kardeşim 2.6 yazıyor işte inmiş olanı bile tekrar indirdik yönetici olarak açmak istediğimizde yine 2.6 yazıyor at resim bizde bgörelim

Üye
6 HİZMET YILI
nasıl çalışıyor kardeşim sende olupta bizde olmayan ne kırk kere denedik işte sildik tekrar yükledik opengl+ falan hepsini tek tek denedik çalışmıyor f6 yapınca siyah ekran anlık gelip gidiyor üzerinde renkli yazılar falan var oralıoğı karıştırmayın yok çalışıor bende falan diye

nerde yazacak kardeşim 2.6 yazıyor işte inmiş olanı bile tekrar indirdik yönetici olarak açmak istediğimizde yine 2.6 yazıyor at resim bizde bgörelim
Its working for me

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Valla bizde 3 arakadaşız herşeyimiz aymı onlarda çalışıyor bende çalışmıyor. Herşeyi denedim tık yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bende çalıştı. Ekran görüntüsünü koydum aşağıya.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
çalışan bir şey yok 2 haftadır tık yok aynı şuan zaten aktif adilse yazardu yönetici

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
çalışan bir şey yok 2 haftadır tık yok aynı şuan zaten aktif adilse yazardu yönetici
kurucu güncelleme yapıldı diye mesaj attı ama yine çalışmıyor :eek::eek::eek:

yaw bende önceki günler çalışmıyordu kaç kere girdim..şimdi denedim çalıştı..
Bizde de tam tersi oldu ilk gün çalıştı sonraki günler hiç çalışmadı anlayacağın yeni güncelleme değil yani cin ali yoksa 12 sindeki güncelleme tabiki kurucu bu günkü güncellemede cin aliyi ekledimi bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
.Bu da ikinci ekran görüntüsü. . 2.7.4 olarak güncellenmiş.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
hile bende çalışıyor,
aimde açık,1. oldum,
sadece iskelet çalışmıyor şuan

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hile bende çalışıyor,
aimde açık,1. oldum,
sadece iskelet çalışmıyor şuan
çalışması için ektra birşey yapmamız gerekıyor mu hayır acılıyor ama radar ac kapadan baska ozellıgı calısmıyor bizdemi soryun var cozemedim

antreman modunda test ediyim diyorum hiç bir özelliği calısmıyor sacma

Üye
6 HİZMET YILI
How to insert a photo here for the report . and throw a link to a working program for pubg mobile

Üye
6 HİZMET YILI
nerde yaptı çalışıyor diy benim gördüğüm bu tarihte yapılacak yazdığı sen ne yazdığını gördün file güncellenmiştir artık kullanabilirsiniz mi gördün :)
2,7 yazacak yazmış,
fakat hala 2.6 yazıyor
demekki hala yazılımı bitirmemiş ve şuan hilenin kiminde çalışması yarım yamalak vrya çalışmaması sanırım bundan dolayı bitince aktif edildi gibi bir yazı gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...