I've been using it since it got updated. No ban yetit's work
but if i use ESP only , it SAFE now or what ?!
güncellendimi hile kesin olarak da şu anda ?Bende hala daha 2.6 olarak gözüküyor güncellenmiş hali yok neden ?
Herkes güncellendi vs yazmıs 2.7 versiyonu olarak bende yok ama güncellemegüncellendimi hile kesin olarak da şu anda ?
d all files from your comp
guncellenmesine guncellenmişti ama kimisinde çalıştı kimisinde çalışmadı. 2.6 dediginiz olay pubg mobile hilesini açtığınızda dworfta gorunen rakamdır onu actiginizda cmd ekranı gelir siyah bir ekran once yeşil yazılar sonra mor yazılar çıkan işte o pencerenin ustunde2.7.4 yazıyor. oraya bakıcaksın yaniHerkes güncellendi vs yazmıs 2.7 versiyonu olarak bende yok ama güncelleme
çalışmıyor çünkü adamlar hala uğraşıyor zaten konu açmışlar hal olur olmaz bildireceklerbendede çalışmıyor
bendedehile çalışıyormu ben hileyi açıyorum ama esp falan çalışmıyor f6 basıyorum gene aynı ne zaman aktif olucak birisi bilgi verebilirmi rica etsem
Bunu nasıl yaptın açıklarmısınEkli dosyayı görüntüle 26895
BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR...
sa herkese kd ortada normalde bu sezon 10 hesabım 10-20-30 küsür maçlarda ban yedi ama bu son yaptığım kucuk bir ayardan sonra şimdilik daha ban yemedi bundan sonrada ban yemezsem demek ki yaptığım bu ayarın bir faydası olmuş demektir deneyip görecem... not: sadece esp açık(adam görme)...
özele msj attım bu varsayımım kesin olmadığı için...Bunu nasıl yaptın açıklarmısın
Ne kadar güzel diyorsun ağzın bal yesinbiraz saygı duyup bekleyelim arkadaşlar bir kaç gün içinde güncellenicektir