Efsane Üye
Bugün 2 hesabımda BAN YEDİ 10 Kişi vurdum bu ne sacmalıktır+ Ne Yapmamız Lazım Acaba Ban yemememiz İçin
Hile ile Elmasa kadar kastım,aim filan her şey açıktı hala ban yemedimBugün 2 hesabımda BAN YEDİ 10 Kişi vurdum bu ne sacmalıktır+ Ne Yapmamız Lazım Acaba Ban yemememiz İçin
En son sadece ESP'de ban atıyordu. Şuan ki durumu bilmiyorum.hile ban atıyor mu beyler ? sadece esp
dego hack da ban atıyor maç bitmeden. fixlendi hilelerEn son sadece ESP'de ban atıyordu. Şuan ki durumu bilmiyorum.
PUBG Lite'dada bir hile kullanıyordum aylarca kullandım şu son 3 4 haftadır oda ban atıyor. Pubg sanırım artık üstüne çok düşmeye başladı eskiden herkes uçuyordu mobile'dadego hack da ban atıyor maç bitmeden. fixlendi hileler
her güncellemede hileler fix yer . güncelleme gelmesi lazımPUBG Lite'dada bir hile kullanıyordum aylarca kullandım şu son 3 4 haftadır oda ban atıyor. Pubg sanırım artık üstüne çok düşmeye başladı eskiden herkes uçuyordu mobile'da![]()
Güncellemelerde anticheat'i güncelliyorlarsa ban atıyor yoksa sadece oyun update'i ise hile çalışmıyor ancak ban atmıyor diye biliyorum en azından benim kullandıklarım genelde öyle idi. Güncelleme ile outdated olurdu update alana kadar bekler aynı hesaptan devam ederdikher güncellemede hileler fix yer . güncelleme gelmesi lazım