Üye
Yalnızca PC'de oynayabilirsinizBunu telefondan oynuyabiliyormuyuz ve hileyi telefondan nasıl açıyoruz
telefonda değil pc den emülatör için bu hile eğer telefonda yapmak istiyorsan bildiğim bir hile şuanda yok.Bunu telefondan oynuyabiliyormuyuz ve hileyi telefondan nasıl açıyoruz
öyle bir sorun yok bende gayet düzgün çalışıyor.. işlemcim amd 8 çekirdek 16 gb ram var.Smardgaga da tuş sorununu çözsen bile sürekli anlık olarak işlemciyi%100 çıkartıp indirme sorununu nasıl hallediyorsun? her %100 de oyun donuyor. Normalde gameloobta fullhd'de 2k da oynayabildiğim oyunu bunda bu gibi sebeplerden ötürü oynayamıyorum.daha öncelerinde gamelooptan daha iyiydi. o zamanlarda buna hile yapılsın diye çok istemiştim ama yapılmamıştı. şimdi emülatörün üreticileri desteği kesti, sorunları bini bin para ama herkes buna hile yapmış.
Bende i5 4690(4 çekirdek) var, 16gb ram ile. Kastırması anlamsız, dediğim gibi işlemci kullanımı dengesiz olduğu için ikide bir işlemci %100 oluyor ve donuyor. Belki sende 8 çekirdeğin etkisiyle normal çalışıyor olabilir. Ama optimasyon şart. Lakin emülatörün sahipleri projeyi iptal etti. Pek bir şey beklemiyorum artık.öyle bir sorun yok bende gayet düzgün çalışıyor.. işlemcim amd 8 çekirdek 16 gb ram var.
Yes but becarefulCan it work ?
neden yukluyorsun ne guzel oyunda hıle felan yok keyfıne baksana kafa calısmıyormu zaten duzeltıcekler hıleyı barı suan tadını cıkar kımse yokkenMerhaba,
Elimde son güncellemesi yapılmamış gameloop kurulu bir bilgisayar var, oyunu her açtığımda güncelleme yap diyor, iptali seçip devam ediyorum. İsteyen olursa dosyaları paylaşabilirim ancak bana hangi dosyaları ya da klasör/klasörleri paylaşmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
(Güncelleme öncesi halini arayanlar vardı sanırım)
(Uygun bir paylaşım sitesine yüklerim dosyaları; google drive, yandeks vs.)
Or else can you guys please make the hack work for MuMu emulator or LD player please. Just requesting you. please considerCan anyone please mod the smartgaga with key mapping similar to gameloop. Is it possible brothers? @LeftSpace
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?