Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
every time I start the hack comes this error message and the hack does not work then the hack once worked only this error message
@LeftSpace
k6kopi5l.png

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Smardgaga da tuş sorununu çözsen bile sürekli anlık olarak işlemciyi%100 çıkartıp indirme sorununu nasıl hallediyorsun? her %100 de oyun donuyor. Normalde gameloobta fullhd'de 2k da oynayabildiğim oyunu bunda bu gibi sebeplerden ötürü oynayamıyorum.daha öncelerinde gamelooptan daha iyiydi. o zamanlarda buna hile yapılsın diye çok istemiştim ama yapılmamıştı. şimdi emülatörün üreticileri desteği kesti, sorunları bini bin para ama herkes buna hile yapmış. :)
öyle bir sorun yok bende gayet düzgün çalışıyor.. işlemcim amd 8 çekirdek 16 gb ram var.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öyle bir sorun yok bende gayet düzgün çalışıyor.. işlemcim amd 8 çekirdek 16 gb ram var.
Bende i5 4690(4 çekirdek) var, 16gb ram ile. Kastırması anlamsız, dediğim gibi işlemci kullanımı dengesiz olduğu için ikide bir işlemci %100 oluyor ve donuyor. Belki sende 8 çekirdeğin etkisiyle normal çalışıyor olabilir. Ama optimasyon şart. Lakin emülatörün sahipleri projeyi iptal etti. Pek bir şey beklemiyorum artık.

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Elimde son güncellemesi yapılmamış gameloop kurulu bir bilgisayar var, oyunu her açtığımda güncelleme yap diyor, iptali seçip devam ediyorum. İsteyen olursa dosyaları paylaşabilirim ancak bana hangi dosyaları ya da klasör/klasörleri paylaşmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

(Güncelleme öncesi halini arayanlar vardı sanırım)

(Uygun bir paylaşım sitesine yüklerim dosyaları; google drive, yandeks vs.)
neden yukluyorsun ne guzel oyunda hıle felan yok keyfıne baksana kafa calısmıyormu zaten duzeltıcekler hıleyı barı suan tadını cıkar kımse yokken

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "mybotter, post: 1134004, member: 1584404"]
Or else can you guys please make the hack work for MuMu emulator or LD player please. Just requesting you. please consider
[/ QUOTE]
Grate idea I use LD player

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
En kısa sürede güncelleme yapacaklardır beklemede kalın.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
I didn't understand why I was banned, I tried to control to only kill about 5 people per game, I also shot everywhere to reduce the rate of hit the target. But every time I create a new account I will be banned on the same day. I logged in the game with a guest, uninstalled the game and reinstalled it every time I was banned, but these days no account can exist for more than 1 day. I had an account that had been used for months and it was fine, until recently it was banned.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
This hack is for 16.0 version, when you oopen the hack told it... like the picture...
MxVREPR.png

So they need to update it to v16.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...