neden yukluyorsun ne guzel oyunda hıle felan yok keyfıne baksana kafa calısmıyormu zaten duzeltıcekler hıleyı barı suan tadını cıkar kımse yokken
sadece radar kullanıyorum umarım ban yemem
Hile kullanan hile kullanan kişilerle oynayan hatta hile açmaya yeltenen insanları dahi bir kaç oyun sonra banlayan bir sistem de sen aimbot açıyorsun yetmiyor daha iyi nasıl yaparım diyorsun. Uçakta vurmak ister misin rakipleri.? Oyuna girdiğin de '' Tab '' bas sv_light up '' yaz enterle.
Post automatically merged:
Toplam beş maç oynadım ve her seferin de 10 ile 9 kill arasında adam vurdum. Bir defa olmak şartı ile hile açık olmasına rağmen pasif duruma geçti ve hiç bir şey göstermedi. F6 ile yeniden yükledim düzeldi emin değilim ama galiba oyun yakalamaya çalışıyor hile de Araf da kalıyor gibi vb. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama silah ve item isimleri üst üste iki defa yazılı çıkıyor. Biraz ince ayar yapılması gerekiyor gibi. Hileyi abartısız ve dikkatli bir şekilde kullanıyorum eğer ban yersem yazacağım. Bir şey daha eklemek istiyorum bu oyunu random takımlar ile oynamanızı tavsiye etmiyorum takım arkadaşlarımın hepsi abartılı bir şekilde hile kullanıyordu bu sebep den ötürü ban yeme olasılığımız gerçekten çok yüksek.
report ile alakalı degil gameloopa yükledikleri yazılım hilenin dosyasını algılıyor ister aimbotlu kullan yine ayni sürede ban yersin güncelleme gelmesi gerekiyor kiii hile dosyasını bulamasın gameloopNormalde 1 senede ban yemiyordum. Dün iki hesap ban yedi.. Esp'yi nasıl anlıyor da ban atıyor? Acaba artık gün içinde belirli sayıdan fazla report alanlar otomatik 2-3 ay ban mı yiyor
anlamiyorsunuz galiba güncelleme gelmedikce oyun hile buluyor açtığın gibi ve neyi kapatirsaniz kapatın ban atıyor GUNCELLEME gelene kadar bu oyle olacal...fazlalıkları kapattım bir wh yeterdi ama ban yedim :/
işin komik yanı ne biliyor musun ban yedikçe denedim bu sefer yemedi anlamıyorsun diyorsun kurcaladım işte hileyi oyunu sadece line and skeleton aç ban yemedim dahaanlamiyorsunuz galiba güncelleme gelmedikce oyun hile buluyor açtığın gibi ve neyi kapatirsaniz kapatın ban atıyor GUNCELLEME gelene kadar bu oyle olacal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?