Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
neden yukluyorsun ne guzel oyunda hıle felan yok keyfıne baksana kafa calısmıyormu zaten duzeltıcekler hıleyı barı suan tadını cıkar kımse yokken

nereye kimse yokken oyun hile dolu ben bile magicli hile kallniyorum report dışında ban atmiyor ama yedigim reportlarla anca platin 1 e gelebildim
sadece radar kullanıyorum umarım ban yemem

guncellenmeyene kadar kullanan herkes ban yer bilginiz olsun ister esp kullanin ister aimbot farketmez
Post automatically merged:

o degilde 2 hafta oldu nerdeyse bizim kraldan ses seda yok @LeftSpace nerelerdesin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ESP not working.. only in radar it shows mark other things like snaplines, skeleton not working.. kindly fix

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 yıllık hesapda kullanıyom hala ban yemedi :D

Üye
6 HİZMET YILI
Hile kullanan hile kullanan kişilerle oynayan hatta hile açmaya yeltenen insanları dahi bir kaç oyun sonra banlayan bir sistem de sen aimbot açıyorsun yetmiyor daha iyi nasıl yaparım diyorsun. Uçakta vurmak ister misin rakipleri.? Oyuna girdiğin de '' Tab '' bas sv_light up '' yaz enterle.

Toplam beş maç oynadım ve her seferin de 10 ile 9 kill arasında adam vurdum. Bir defa olmak şartı ile hile açık olmasına rağmen pasif duruma geçti ve hiç bir şey göstermedi. F6 ile yeniden yükledim düzeldi emin değilim ama galiba oyun yakalamaya çalışıyor hile de Araf da kalıyor gibi vb. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama silah ve item isimleri üst üste iki defa yazılı çıkıyor. Biraz ince ayar yapılması gerekiyor gibi. Hileyi abartısız ve dikkatli bir şekilde kullanıyorum eğer ban yersem yazacağım. Bir şey daha eklemek istiyorum bu oyunu random takımlar ile oynamanızı tavsiye etmiyorum takım arkadaşlarımın hepsi abartılı bir şekilde hile kullanıyordu bu sebep den ötürü ban yeme olasılığımız gerçekten çok yüksek.
R1jVds.png

Üye
7 HİZMET YILI
yeni hesap açıyoruz birkaç gün için de o da ban yiyor. ip sıfırlıyoruz gene çare olmuyor. hileyi yapan banı göze alacak

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Normalde 1 senede ban yemiyordum. Dün iki hesap ban yedi.. Esp'yi nasıl anlıyor da ban atıyor? Acaba artık gün içinde belirli sayıdan fazla report alanlar otomatik 2-3 ay ban mı yiyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Normalde 1 senede ban yemiyordum. Dün iki hesap ban yedi.. Esp'yi nasıl anlıyor da ban atıyor? Acaba artık gün içinde belirli sayıdan fazla report alanlar otomatik 2-3 ay ban mı yiyor
report ile alakalı degil gameloopa yükledikleri yazılım hilenin dosyasını algılıyor ister aimbotlu kullan yine ayni sürede ban yersin güncelleme gelmesi gerekiyor kiii hile dosyasını bulamasın gameloop

gerçkten çok uzadı artık güncelleme gelmedigi gibi açıklama yapacak bi yetkilide yok galiba siteyi terketmişler :) :)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
where to get the tencent gaming buddy i search already for 2hours but i dont find in i download every time this gey gameloop where i get a error and the cheat not work

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
neye göre ban attığını anlamadım ben ban yemedim ama kullanan herkes ban yedi tanıdığım

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
System.ApplicationException: Unable to start service 1058changedstatus False
bei #=zp8RjjtwBv7nIp$M0Pg==.#=zO35jy00=(IntPtr #=zB7$GFAw=)
bei #=zp8RjjtwBv7nIp$M0Pg==.#=zh4iS0KE6rJzQ(String #=zUKX9voM=, String #=zryr62iE=, String #=zuOjsrFk=)
bei #=zNkTXb7z1A5CeVwXPJf81aGg=.#=zPSc2nxyoVl5n()

what ist this error my antivirus and firewall is off

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar gamelooptan kullanan varsa orda tespit ediliyor sanırsam. smart gagayla denedim ban yemedimde smart gaga çok uğraştırıyor. Gameloopa güncelleme gelene kadar kullanmamanızı tavsiye ederim.

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
anlamiyorsunuz galiba güncelleme gelmedikce oyun hile buluyor açtığın gibi ve neyi kapatirsaniz kapatın ban atıyor GUNCELLEME gelene kadar bu oyle olacal...
işin komik yanı ne biliyor musun ban yedikçe denedim bu sefer yemedi anlamıyorsun diyorsun kurcaladım işte hileyi oyunu sadece line and skeleton aç ban yemedim daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...