Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Ban durumu nedir? Hileyi uzun süredir kullanmadım, denemeyi düşündüm ama yemedi :D

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir kaç sorum var, bilgisi olan arkadaşlara duyurulur..

1- Hile en iyi stabil olarak hangi emulatörde çalışıyor ?
Gameloop 'da mı yoksa Smartgaga 'da mı ?(Allah bilir extra başka emuda vardır) sizce hangisi ?

2- Ayrıca sizce hangi emulatör diğer android oyunlar için daha iyi, daha çok oyunu çalıştırma ihtimali var ? (başka oyunlarıda emu içinden web'e girip çekip çalıştırma olanağı var ama gameloop'ta bir çoğunu yüklesede çalıştıramıyor, bu konuda sizce hangisi daha iyi ?

3- Hilenin betası ve vip versiyonları arasındaki temel fark ne ?

4- ve son olarak hile çalışıyor durumda görünüyor ana sayfada yeşil olarak, fakat bir önceki sayfada birisi geçen gece sürekli ban yediğini idda ediyor ve kullanmayın demiş, o yüzden merak ettim son durumu, hileler hala safe'mi ?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum kapat virüs programlarını bide öyle dene bakalım zararlı virüs değiller zaten

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bir kaç sorum var, bilgisi olan arkadaşlara duyurulur..

1- Hile en iyi stabil olarak hangi emulatörde çalışıyor ?
Gameloop 'da mı yoksa Smartgaga 'da mı ?(Allah bilir extra başka emuda vardır) sizce hangisi ?

2- Ayrıca sizce hangi emulatör diğer android oyunlar için daha iyi, daha çok oyunu çalıştırma ihtimali var ? (başka oyunlarıda emu içinden web'e girip çekip çalıştırma olanağı var ama gameloop'ta bir çoğunu yüklesede çalıştıramıyor, bu konuda sizce hangisi daha iyi ?

3- Hilenin betası ve vip versiyonları arasındaki temel fark ne ? (vip'deki versiyon daha az, betadaki version daha ileri)

4- ve son olarak hile çalışıyor durumda görünüyor ana sayfada yeşil olarak, fakat bir önceki sayfada birisi geçen gece sürekli ban yediğini idda ediyor ve kullanmayın demiş, o yüzden merak ettim son durumu, hileler hala safe'mi ?

1-Gameloop ta düzgün çalışıyor. Smartgaga desteği kesildi, çalışmama ihtimali yüksek. (Smartgaga da bildiğim kadarı ile tuşlarla ilgili adresleme sorunu da var oyun içinde.)

2-Eğer tencent in oyunlarını oynayacaksan, kendi emülatörü olan gameloop en iyisi. Başka oyunlar için bilemiyorum. Smartgaga denenebilir. (Bluestacks ı aşırı yavaş buldum.)

3-Betası inject işlemini web sayfası üzerinden yapıyor. Bildiğim kadarı ile arasında tek temel fark bu. Yoksa betasında da, vip de de oyun içindeki özellikleri aynı. Sadece inject metodu farklı.

4- Hile çalışıyor, ancak gameloop güncellemesini yapmışsan ban olasılığın, yapılmamış gameloop ile oynayanlara nazaran çok daha yüksek. Fakat ban yesen de device id changer kullarak, id değiştirip yeniden guest hesap açarak oynamaya devam edebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anti virüs programlarını kapat, visual c++ redislerin hepsini kur + net framework'leri kur yine olmazsa ekran kartı driverınıda güncelle

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ordan windows defender ı kapat

,visual c++ redislerin hepsini kur + net framework'leri kur yine olmazsa ekran kartı driverınıda güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...