Onaylı Üye
Şuan bende çalışıyor hala oyundayım..Çok önceden denemiştim hala çalışıyormu ona göre tekrar indireceğim oyunu
Şuan bende çalışıyor hala oyundayım..Çok önceden denemiştim hala çalışıyormu ona göre tekrar indireceğim oyunu
Çalışıyor bendeÇok önceden denemiştim hala çalışıyormu ona göre tekrar indireceğim oyunu

Adblocku kapattığın zaman kullanmaya başlarsınkardesım artık bı yardımcı olur musunuz devamlı farklı farklı hata alıyorum sımdıde bu hatayı vermekte neden olabılır
![]()
Kardeşim uygulamada Corestatus : ENT:Fail - VM: Fail hatası alıyoruz bi kontrol eder misinAdblocku kapattığın zaman kullanmaya başlarsın
2.7.9 Sürüm güncellemesini yaptım sen hala o 2.7.8 Sürümünü nasıl kullanıyosun ?Arkadaşlar bende de hile aktif olmuyor bu şekilde yetkılı biri en kısa sürede bi acıklama yapacaktır mutklaka
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aldığın hatanın konsolundan fotoğraf gönder.Kardeşim uygulamada Corestatus : ENT:Fail - VM: Fail hatası alıyoruz bi kontrol eder misin
siteden indirdim link girip ne yapmam lazım2.7.9 Sürüm güncellemesini yaptım sen hala o 2.7.8 Sürümünü nasıl kullanıyosun ?
Post automatically merged:
Aldığın hatanın konsolundan fotoğraf gönder.
tekrar dener misin ufak bir değişiklik yaptım.siteden indirdim link girip ne yapmam lazım
2.7.9 Sürüm güncellemesini yaptım sen hala o 2.7.8 Sürümünü nasıl kullanıyosun ?
Post automatically merged:
Aldığın hatanın konsolundan fotoğraf gönder.