Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne yaparsanız yapın, ister sadece esp açın, istediğiniz kadar safe oynayın, oyun içinde 3-4 rapor aldığınız anda, oyundayken daha ban atıyor. Özellikle ölüm kamerası geldikten sonra raporlama çok arttı. Hile de fixlenmiş gibi, 2-3 gün gitmiyor hesap...
selam arkadaslar. ben ıleyı cok uzun zamandır kullanıyorum daha banlanmadım. öncelikle şunu söleyım oyun ayarlarında bir bölüm vardı ordan ölen kişi sizi kamerasıyla takip edemesin diye bi ayar var onu seçin. bı de vurdugunuz adamlar ekranda slda cıkmasın onu ayarlayın. bana gelınce ben nıye banlanmıyorum? yaw arkadas ben de ıyı hos guzel tamam da aimbot cok duzgun calısmıor. adama sıkıyorum adam beni önce öldürüyor. ne yaptıysam olmadı yaw. adamın kafasına 3 mermı kafanın üstüne de 10 mermi atıyor. allah aşkına yaa öle aimbot mu olur. biri ya düzeltsin şunu ya da ben nerde hata yapıyosam onu sölesin. banlanmaya razıyım ya yeterki adamın kafasına sıksın öldürsün yani çok sıkıldım.