Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Pubg emilatör hile hack nerden indirebilirim indirme linkini bana gösterebilir misinizz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ceheking new version diyor kalıyor admin bir el at şuna

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Guys re download the loader, it will fix the issue...If you have the old .rar file extract and open again.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
ya 1 saat önce calışıyodu şimdi acılıyor ama bi işe yaramıyo hileler aktif olmuyor ama ban falan atmadı bana

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
süper bi hile emeği geçen herkeze teşekkürler ...

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Banada istemciden kaynaklı bir sebeple diye 1 günlük ban attı. Bu sefer kesin ban yedi gibi, yönetici ile irtibatı olan bildirebilir mi;?

Display
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I can't wait to use this hack, I see everyone talking about it very well.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ne yaparsanız yapın, ister sadece esp açın, istediğiniz kadar safe oynayın, oyun içinde 3-4 rapor aldığınız anda, oyundayken daha ban atıyor. Özellikle ölüm kamerası geldikten sonra raporlama çok arttı. Hile de fixlenmiş gibi, 2-3 gün gitmiyor hesap...

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
selam arkadaslar. ben ıleyı cok uzun zamandır kullanıyorum daha banlanmadım. öncelikle şunu söleyım oyun ayarlarında bir bölüm vardı ordan ölen kişi sizi kamerasıyla takip edemesin diye bi ayar var onu seçin. bı de vurdugunuz adamlar ekranda slda cıkmasın onu ayarlayın. bana gelınce ben nıye banlanmıyorum? yaw arkadas ben de ıyı hos guzel tamam da aimbot cok duzgun calısmıor. adama sıkıyorum adam beni önce öldürüyor. ne yaptıysam olmadı yaw. adamın kafasına 3 mermı kafanın üstüne de 10 mermi atıyor. allah aşkına yaa öle aimbot mu olur. biri ya düzeltsin şunu ya da ben nerde hata yapıyosam onu sölesin. banlanmaya razıyım ya yeterki adamın kafasına sıksın öldürsün yani çok sıkıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...