Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anti bana evet dedeigim zaman hile calışmıyor hayır dedigim zaman çalışıyor ne yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Araplar bunca hileye rağmen bannlanmiyor biz açsak çatır çatır kullansak anında gününde ban yeriz

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

Bugün OpenGL+ seçip oyuna girdim, tam ekran yapınca hile çalışmadı, pencere moduna aldım aynı anda, çalışmaya başladı. Şu sonuç çıktı benim için en azından; OpenGL seçip tam ekranda hile çalışmıyor, ama pencereye alınca çalışmaya başlıyor. İlginç.

Dolayısı ile tekrar DirectX+ ya döndüm. Ama söylediğin gibi, OpenGL+ de takılma veya kasma olmadı, hile açık ve pencere modunda iken. (Pencere modunda da oyun rahatsız etti açıkçası, takılma olsa da eski haline döndüm. )

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Şu an şok oldum . Bende OpenGL+ olarak kullanmaya başladım bi süre önce . Aynı sorun bende de oluştu hiç düşünmemiştim bu yüzden olacağını. Yardım etmeye çalışırken yardım almış almış oldum sanırım . Konuda sordum bu sorunu ama cevap alamamıştım kimseden . Gerçekten teşekkür ederim dostum harikasın
Post automatically merged:

Antiban sadece windows 10 64 bit te çalışıyor, işletim sistemin 7 ya da 8 mi?
antiban ne işe yarıyor bu arada. Banlanma riskini mi azaltıyor ?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende kasılma sorunu yaşıyorum denim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2 günlük deneme sonucu olarak herhangi bir ban veya başka bir problemle karşılaşmadım sadece esp kullandım
gayet güzel işliyor teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Thread stopping gibi bir şey görünüyor loaderda ve hile açılmıyor. Bu hilenin çalışması için de onaylı üye olmak gerekiyor mu ?
Post automatically merged:

Aynı sorun bende de var. Pubg Mobile için onaylı üye olmak gerekmiyor da sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

İlk olarak oyunu açman lazım, oyunu açıp lobide iken, masaüstüne dönüp, XFProject.Exe dosyasını yönetici olarak çalıştır, sonra https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile buradan hileyi yükle. Bu şekilde çalıştırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Thread Stopping : 30028 hatası alıyorum açılmıyor yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...