Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anti bana evet dedeigim zaman hile calışmıyor hayır dedigim zaman çalışıyor ne yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Araplar bunca hileye rağmen bannlanmiyor biz açsak çatır çatır kullansak anında gününde ban yeriz

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yok mu arkadaşlar bu sorunu yaşayan ? Ne yapsam çözemedim.camdan aşağı atcam şimdi PC yi
Post automatically merged:

Ben emülatör ayarlarından opengl+ i seçince işlemci kullanımını biraz düşürmüştum. Denemeni tavsiye ederim

Bugün OpenGL+ seçip oyuna girdim, tam ekran yapınca hile çalışmadı, pencere moduna aldım aynı anda, çalışmaya başladı. Şu sonuç çıktı benim için en azından; OpenGL seçip tam ekranda hile çalışmıyor, ama pencereye alınca çalışmaya başlıyor. İlginç.

Dolayısı ile tekrar DirectX+ ya döndüm. Ama söylediğin gibi, OpenGL+ de takılma veya kasma olmadı, hile açık ve pencere modunda iken. (Pencere modunda da oyun rahatsız etti açıkçası, takılma olsa da eski haline döndüm. :rolleyes:)

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bugün OpenGL+ seçip oyuna girdim, tam ekran yapınca hile çalışmadı, pencere moduna aldım aynı anda, çalışmaya başladı. Şu sonuç çıktı benim için en azından; OpenGL seçip tam ekranda hile çalışmıyor, ama pencereye alınca çalışmaya başlıyor. İlginç.

Dolayısı ile tekrar DirectX+ ya döndüm. Ama söylediğin gibi, OpenGL+ de takılma veya kasma olmadı, hile açık ve pencere modunda iken. (Pencere modunda da oyun rahatsız etti açıkçası, takılma olsa da eski haline döndüm. :rolleyes:)
Şu an şok oldum . Bende OpenGL+ olarak kullanmaya başladım bi süre önce . Aynı sorun bende de oluştu hiç düşünmemiştim bu yüzden olacağını. Yardım etmeye çalışırken yardım almış almış oldum sanırım . Konuda sordum bu sorunu ama cevap alamamıştım kimseden . Gerçekten teşekkür ederim dostum harikasın :)

Antiban sadece windows 10 64 bit te çalışıyor, işletim sistemin 7 ya da 8 mi?
antiban ne işe yarıyor bu arada. Banlanma riskini mi azaltıyor ?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende kasılma sorunu yaşıyorum denim
Şu an şok oldum . Bende OpenGL+ olarak kullanmaya başladım bi süre önce . Aynı sorun bende de oluştu hiç düşünmemiştim bu yüzden olacağını. Yardım etmeye çalışırken yardım almış almış oldum sanırım . Konuda sordum bu sorunu ama cevap alamamıştım kimseden . Gerçekten teşekkür ederim dostum harikasın :)

antiban ne işe yarıyor bu arada. Banlanma riskini mi azaltıyor ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2 günlük deneme sonucu olarak herhangi bir ban veya başka bir problemle karşılaşmadım sadece esp kullandım
gayet güzel işliyor teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Thread stopping gibi bir şey görünüyor loaderda ve hile açılmıyor. Bu hilenin çalışması için de onaylı üye olmak gerekiyor mu ?

Baylar şuanda Onaylı üyeyim ve hileyi indirdim, ardından ilk panele gelince "https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile" bu konudan hileyide yükle dedim, 2.pencerede 'Start Game First' sözü çıktı, start diyince Thread Stopping: 7708 hatasını aldım. Bir şekilde çözüm bulamıyorum, yardımcı olabilirmisiniz? Ek olarak Acer marka laptop kullanıyorum, hileyi bundan yapmaya çalışıyorum. .NET FrameWork yüklü.
Aynı sorun bende de var. Pubg Mobile için onaylı üye olmak gerekmiyor da sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Baylar şuanda Onaylı üyeyim ve hileyi indirdim, ardından ilk panele gelince "https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile" bu konudan hileyide yükle dedim, 2.pencerede 'Start Game First' sözü çıktı, start diyince Thread Stopping: 7708 hatasını aldım. Bir şekilde çözüm bulamıyorum, yardımcı olabilirmisiniz? Ek olarak Acer marka laptop kullanıyorum, hileyi bundan yapmaya çalışıyorum. .NET FrameWork yüklü.

İlk olarak oyunu açman lazım, oyunu açıp lobide iken, masaüstüne dönüp, XFProject.Exe dosyasını yönetici olarak çalıştır, sonra https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile buradan hileyi yükle. Bu şekilde çalıştırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Thread Stopping : 30028 hatası alıyorum açılmıyor yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...