Haberleri illaki vardır ama hileyi yapan grup ilgilenmiyor. Bunun sebebi bedava olması ve uğraşacak zaman ayırmamaları. Paralı hileler anında güncelleme aldı patır patır adam vurmaya devam ediyorlar. Bu hilelerin memoryden üstün tarafı nedir? Onların hileleri daha mı kaliteli?ben birçok kez ulaşmaya çalıştım ama geri dönüş olmadı.
adminin hilenin ban atmasından haberi olduğunu düşünüyorum çünkü adam hergün siteye giriş yapıyor.
online oluyor ama neyi bekliyor hala bilmiyorum
its about 100%what the chance of getting banned?
İllaki haberi vardır ama belki çözüm bulamadılar. Ya sabredin arkadaşlar ya da benim gibi yeni hesap açıp hilesiz oynayın. Pubg mobile oyununu yapanlarda boŞ değildir diye düşünüyorum sonuçta onlarda kendini geliştiriyor.ben birçok kez ulaşmaya çalıştım ama geri dönüş olmadı.
adminin hilenin ban atmasından haberi olduğunu düşünüyorum çünkü adam hergün siteye giriş yapıyor.
online oluyor ama neyi bekliyor hala bilmiyorum
Yazdıklarımı anlayamaman beni üzdü.Adamlar Hile Anlatım kısmında ban yerseniz bizim sorumluluğumuzda değil demiş. Daha ne demesini bekliyorsun Ban yemeyi göze almıyorsan Hileyi kullanmazsın olur biter.
50 hesap oldu ban yiyorum da
yalnız bu xfproject akşamları çalışmıyor gündüzleri çalişiyor hile anlam veremedim ssl connect error hatası veriyor
haberleri var yakında açıklama yapacaklarmışBence haberleri yok, birileri discord yada mail adreslerini bilen varsa mesaj atarlarsa o zaman ilgilenirler gibi geliyor, tabi güncellemeyi çok hızlı yapabileceklerini sanmıyorum, kolay işler değil..
Güncelleme gelsede gelmesede canları sağolsun, uzun zamandır sayelerinde keyifli vakit geçirdim, inşallah haklarını helal ederler..
Bilincinde olduğu halde Ban yiyince bu kadar çok tepki gösterilmesi saçma onu demek istiyorm dostum.Yazdıklarımı anlayamaman beni üzdü.
İllegal bir şey kullanıyoruz, bugün olmazsa yarın kesinlikle ban yiyeceğiz zaten, bunu kullanan herkes bilincinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?