Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum ban yemicez diye birşey yok
Sana kesinlikle katılmıyorum çünki hile undetected olduktan sonra belli etmediğimiz sürece asla ban yemezsin ama şuan hile detect olduğundan çatır çatır 10 yıl hesaplarımız engelleniyor bu engellenmenin sebebi adminlerin hileyi tam vaktinde zamanında güncellememesidir ban yemicez diye birşey yok deyipte milleti gazlama burda sayfada ne ilgilenme denen birşey kaldı ne bi yorumlara cevap verme artık hiçkimseyi sallamıyorlar bile.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobilede hile kullanmaznızı önermem çünkü hileleri nasıl oluosa anlıyolar ve ban yiyosunuz açacaksanız 0 hesapta açın

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sana kesinlikle katılmıyorum çünki hile undetected olduktan sonra belli etmediğimiz sürece asla ban yemezsin ama şuan hile detect olduğundan çatır çatır 10 yıl hesaplarımız engelleniyor bu engellenmenin sebebi adminlerin hileyi tam vaktinde zamanında güncellememesidir ban yemicez diye birşey yok deyipte milleti gazlama burda sayfada ne ilgilenme denen birşey kaldı ne bi yorumlara cevap verme artık hiçkimseyi sallamıyorlar bile.
Keşke aimbot özelliği ban yedirmeseydi
anti ban ile kullanırsan ban yedirmez ancak şuanda hile fix yedi 1 gün sonra hesabın banlanıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...