- Yasaklandı
- #5,581
Banlı Üye
oyuna her girdiğimizde neden 201 mb lik güncellemeyi yapıyoruz yokmu bunun bir çözümü falan daha önceden bu güncellemeyi yaptım ama her girişimde yapmaya zorluyor artık
bak kardeşim ramazan ayındayız ağzımı kötü açtırma benim BİZDE SIKINTI YOK HİLEDE SIKINTI VAR!!! anla artık bunudaha önce yediğin banndan sonra gerekli temizliği yapmadıysan her seferinde ban yemeye devam edersin şunu bir anlamadınız gittiniz şaka gibisiniz
merhaba... memory hackersde bir sorunla karşılaştım. oyunu açıyorum sonra hile programını çalıştırıyorum. bir hata ile karşılaşıyorum. 'err sistem belirtilen yolu bulamıyor.' diye bir hata alıyorum. nedeni nedir nasıl yapabilirim. bilen varmı ???
yanlışkla no recoil açtım sıktım ve rp 100 olan yaklaşk 2 bin tl yatırdığım hesap banlandı 10 yıl !!
yanlışkla no recoil açtım sıktım ve rp 100 olan yaklaşk 2 bin tl yatırdığım hesap banlandı 10 yıl !!
Tencent i komple kaldırıp tekrar yükleseydin keşke. Yapmışken hepsini tamamen yapmak gerek.ip dns değiştirdim hiç bişey kullanmadan hileyi actım yinede ban yedim
onu da yaptım kardeşim hemde 3 seferTencent i komple kaldırıp tekrar yükleseydin keşke. Yapmışken hepsini tamamen yapmak gerek.
guestler ban yiyor ama bi çözüm bulmaları lazımonu da yaptım kardeşim hemde 3 sefer