Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
All cheat burned system, just got a ban and spent time in the game for 2 minutes.

Üye
7 HİZMET YILI
the version of ./ install.exe is not compatible with the version of window
Help please i got this error

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
beyler ilk bi tencent temizle diyin eklenti varsa silin sonra modem reset atıp başlayın sadece wall olarak aim dangerous acmayın wal tabi gidip :D adamı görürsen 500 metreden sıkmaya başlarsan tabi ban yersin buna göre önlem alındı oyunda sen istediğin kadar wal ac bu oyunda ban yemessin cünkü sen adam görünce düşman görüldü yapacaksın gidip saldırmıcaksın gideceksende pusku orda o cıkınca vur adamı benimde char ban yedi ama eklentiden ban yemiş hileden deil

Üye
8 HİZMET YILI
Yeni Eklenen Wepon Recoile Kaldırılması lazım bi deniyim dedim botlara karşı Acdım 10 saniye Sonra Ban yedim 1 aydır kullanyorum Ban Yememişdim Bu gün oo özeligi actım hemen banned

şimdi aramızda bir akılı kardeşimiz diyecek kaç zamandır kullanyosun beli etmişsindir tesadufen oo özeligi actıgından degil!!
2 Hesab Daha Actım Gene Aynısı Oldu :)

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende her şey açık 15-20 kill alıyorum sürekli simdilik banlanmadı. banlaması için zorluyorum sınırları bakalım. sekmeme hilesinde adminin yaptığı değişiklik çok güzel olmuş. sanki sekiyormuş gibi sıkıyor çünkü eskiden öyle değildi. banlanmaların temizlik ve ip ile kaynaklı olduğunu düşünüyorum

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
just think that the owner of the cheat should deprive the sorce of him so it would hamper because with the open sorcery it is much easier to detect what he used as a base being so very fast detected the new features

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
banlamıyor norecoil esksinden de iyi olmuş ellerine sağlık tekrardan dostum :)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Eline sağlık üstat, hileye hep güncelleme getiriyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...