Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
recoil değişti ban atan o değil. sizin kendi hatanızdan. gidip banlanan ip ile çerezlerle temp dosyalarıyla girerseniz banlanmanız normal yani

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
No Recoil ve Bullettrack Training de direkt bann atti

Üye
7 HİZMET YILI
saniyelik açılıp kapanıyor bir tek bende mi var sürekli polis sireni gibi yanıp sönmesi, gidip gelmesi ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aim smooth 3x recoil açık sıkıntı yok arkadaşlar 500 metreden anında kitlenmezseniz bir sıkıntı yaşamazsınız

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbotla norecoili kullanmaktan ne anlıyorsunuz okadar kolsuzsanız bu tarz oyunlara merakınız olmasın zaten :D sonra ban yedim diye ağlamayın wall neyınıze yetmıyor anlam veremıyorum :D

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi açıyorum siyah ekran veriyo hileyi kapatınca geçiyo

Üye
7 HİZMET YILI
150 200 metre arası mesafede kullan sekmeme bilmem ne ban atmıyor ee siz gider adamın üstüne koşarsanız 300 500 metreye sıkarsanız o başka ban atıyor diyen kendi attırıyordur güncelleme öncesi sonrası ban yemedim yiyende olmadı aramızda ama herkes normalde olabilecek şekilde kullanıyor macera arayıp göremeyeceğin adama sıkar öldürür izletirsen kendini olur ban atması doğal denk geliyorum aynı hileyi kullanana 300 mt direk kiritlenip izliyorsunuz belli eden çok oluyor az biraz vurma mesafelerini düşürün her adama sallamayın akmden uzak durun kendinizi izliyorlarmış gibi davranın sorun olmaycak ban yemek sadece sizin elinizde olan bir süreç

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
araç kullnıp aractan indikten sonra program calısmıyor bilginize

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
my account has banned because aimbot. no recoil dont have any problem. but when im use aimbot, my accout has banned

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar win10 kullanıyorum hileyi açınca err sistem belirtilen yolu bulamıyor. yazıyor ve açılmıyor bilen nasıl çözüceğimi yazabilirmi

Üye
7 HİZMET YILI
suspicious score hileyi belli ettignizde yükselir beyler ben cözdüm ve guest hesabımda hileyi cok belli ettimn suspicious score 100 olunca direk banned yiyorsunuz onu 50 nin üstüne cıkartmamaya calısın
Post automatically merged:

hatta gerekirse hiç belli etmeden oynayın beyler
dün benim 600lere kadar ulaştı sıkıntı yok yalnızca esp açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...