hocam bana bi ulaşır mısın?Tekrar Tekrar söylüyorum Sadece No recoil kısmı ban atmaktadır sadece 3d görüşü açıp kullanın şahsen ben şuan oyunda hiçbir sıkıntı yaşamadan oynuyorum...Ekli dosyayı görüntüle 19671
hocam bana bi ulaşır mısın?Tekrar Tekrar söylüyorum Sadece No recoil kısmı ban atmaktadır sadece 3d görüşü açıp kullanın şahsen ben şuan oyunda hiçbir sıkıntı yaşamadan oynuyorum...Ekli dosyayı görüntüle 19671
aynısı banda oldu aımbot acıktı sadece ve mını ıle ard arda ındırınce adamları fazla dıkkat cektıkBirde arkadaşlar mini oto keskin nişancı aimbotla kullanmayın yani bu tarz silahlar sistem yakalayabiliyor iki hesabım mini ile oynadığım için yediğini düşünüyorum şuan oynuyorum almadan hiç bi sorun yok her maç win![]()
sekmemeden kastınız no recoil midir. ben aimbot kullanmak istiyorum açsam sıkıntı olur mu ki ?burada hilenin adını çıkarıp durmayın hile sekmeme harici ban falan atmıyor 3 gündür oynuyorum
Post automatically merged:
sekmeme harici tümünü kullanıyorum 3 gündür ban falan yok buda kanıtı ilk gün 2 as hesabım gitti a dan z ye herşeyi temizledim sekmeme yi kapattım 3 gündür devam Ekli dosyayı görüntüle 19701
aimbot is getting worse after the recent update, it shakes like mad even with 6x smooth
No recoil in oldugu yerdeki diğer ayarıda kapat ban yemezsinsekmemeden kastınız no recoil midir. ben aimbot kullanmak istiyorum açsam sıkıntı olur mu ki ?