Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Admin 7 tane hesap actım hepsinden ban yedim önceden böyle değildi hileyi güncellemeniz lazım 7 hesab da 10 yıl ban tşk :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar iPhone 7 plus ta pubg oynuyorum. Lütfen bana yardımcı olun iPhone için hile yokmu lütfen :(
Post automatically merged:

İnternette 150 liraya iPhone lar için hile satıyorlar olmadı onu alacam ama güvenilirmi yoksa dolandırıcımı bilmiyorum. Forumdada kimse yardımcı olmuyor
dostum İphone açık kaynak yazılıma sahip değil o yüzden senin tel için hile bulamazsın. o internette satanlara da inanma 150 liradan olursun hatta telden bile olabilirsin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bypass yap recoil aç sonra ban yeme rıskım yok de. arkadaslar vıdeoya kayıt edılıpte banlanacaksınız bunu unutmayın karsınızdakılerde dunku bebe degıl. ınanın recoılsız daha cok zevk alacaksınız.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
her hilenin banı var bypass banı var 8 sezonda ban yeme olayı tabikide var

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bypass yapınca mobiller denk geliyor kardeş.Banlamazlar mı?
1. Bypass yapıcaksın yapınca zaten hep mobillerle oynayacaksın aimbot felan kullanmana gerek yok kolay olur yani 2. Hileyi hiç belli etmeden kullanırsan ban yeme ihtimalin çok düşük. Ben öyle yapıyorum ban felan yemedim şimdiye kadar.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ne saçmalıyorsınuz la siz zaten daha programı indirip hile aktif ederken siteye bağlandığı anda errorr veriyor hatasında şu şekilde sistem belirtilen yolu bulamadı ne alaka hala anlamadım 1 haftadır uğraşıyorum hala bir Allah'ın kuluda yardımcı olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ne saçmalıyorsınuz la siz zaten daha programı indirip hile aktif ederken siteye bağlandığı anda errorr veriyor hatasında şu şekilde sistem belirtilen yolu bulamadı ne alaka hala anlamadım 1 haftadır uğraşıyorum hala bir Allah'ın kuluda yardımcı olmadı
yardım edelim de gel hileyle öldür dimi. yok sana yardım :brainfree::cooldoge:

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aimbot da int menusu gittikten sonra hileyi kullanmamaya basladım reis

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi güncelemeden sonra deneyen vardır muhtemelen hile yeni sürümde nasıl iyi çalışıyormu ban riski var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...