Nasıl ban atıyor rahatlıkla kullanıyorumHilenin şuanki haliyle aimbot kesinlikle çalıştırmayın. anında ban atıyor
anlamadığım bir şekilde hileyi açtığım gibi sunucu bağlantısı kesildi tarzı birşey diyor ve hesabınız 3650 gün banlanmıştır diyor.Nasıl ban atıyor rahatlıkla kullanıyorum
Dostum başka birşeyden kaynaklanıyordur uzun mesafelerde kullanıyorum rpli hesap ban yemedi hala bakıcazanlamadığım bir şekilde hileyi açtığım gibi sunucu bağlantısı kesildi tarzı birşey diyor ve hesabınız 3650 gün banlanmıştır diyor.
kesinlikle aimbot kullanmamanı öneririm hocam wall kullanman birşey etkilemez ama bi hatasını görmedim 3-4 hesapta kullandımDostum başka birşeyden kaynaklanıyordur uzun mesafelerde kullanıyorum rpli hesap ban yemedi hala bakıcaz
press f6Someone help me, the Loader has stopped opening.
press f6
Yes, no rebuke ban can help you. No, you're gonna have to play without me.No recoil auto ban
Forumdan konu açarsan yardımcı olabilirler.Siteden hileyi yükledik programdan siteye giriş yaptık belirtilen yol bulunamadı hatası veriyor neden ? Virüs defender vs Herşey kapalı ? Hile bir türlü açılmıyor erorr veriyor bu şekilde
Bende bi sorun yok ama Bypass yaptım yapmanı öneririmBypass filan biyere kadar bende yok mesela ama recoil den tutda aim e kadar hep açık ban olmadı şimdiye kadar. Ama 2 gündür Aim de saçmalamalar oluyor mesela 200 metrede adama dürbün ile nişan aldığımda bir anda saçma bir şekilde başka bir rakibe atıyor kitlemeyi. Birde rakip sabit durduğu halde sanki koşuyormuş gibi algılayıp aim i kafaya değilde önüne nişan alıyor benden kaynaklanan bir sorun yok internetten tutunda pc için aklınıza ne geliyorsa güncel ve çalışır durumda. Bu durumda olan başka arkadaşlar varmı acaba. ?
aynen önceden olmuyorduSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
Ozaman şuanda emülatörde no recoil kullanan kimse yoktur herhalde çünkü ban yediriyo bide bypass yapanlar mobildekilerle oynayacağı için sadece mobilde sekmeme hilesini açabilecek öyle değilmi.