Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Siteye giriş yükleniyor yazısından sonra sol üstte gelen siyah küçük ekran gelmiyor yani hile çalışmıyor yani siteye giriş yükleniyor yazısı asla gitmiyor, veri alınıyor yazısı gelmiyor lütfen çözüm :(

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba siteye login bekleniyor diyor siteye giriyom ama öyle kalıyor ne yapabilirim teşekkur ederim

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Siteye giriş yükleniyor yazısından sonra sol üstte gelen siyah küçük ekran gelmiyor yani hile çalışmıyor yani siteye giriş yükleniyor yazısı asla gitmiyor, veri alınıyor yazısı gelmiyor lütfen çözüm :(
use window areao mode ok

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba, ufak ama basit bir sorunum var:
ben bi kaç gün önce pubg emulatorü ve hileyi de sildim laptoptan. bugün ikisini de geri yükledim. fakat hileyi çalıştırınca, siteye giriş bekleniyor diyor, chrome'dan da web sitesini açıyor ama hile yüklenmiyor. sürekli siteye giriş bekleniyor yazısı var. bu sorunu nasıl çözebilirim? teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
kardes oyuna guncelleme geldı hıle koruma sıstemı var sanırım mıllet ban alıyor program guncellenmesı lazım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Haklısın. neden ilk başta geri tepme vermediler, diğer yandan int-aimbotu ext-aimbot ile değiştirdi. Beni yasaklayan 18 Mayıs Güncellemesinden sonra tanıtılan geri tepme ve ext-aimbot'du. 6 ay önce int-aimbot kullanmakta hiç sorun yaşamadım .. beyler, lütfen geri tepmeden kurtulmayı düşünün ve daha güvenli olduğu gibi int-aimbot'u geri koyun

beyler, lütfen geri tepmeden kurtulmayı düşünün ve daha güvenli olduğu gibi int-aimbot'u geri koyun
NO-RECOIL tepme int-aimbottan daha TEHLİKELİDİR!!!

you are right. i never understand why they introduced no-recoil in the first place while on the other hand they replaced int-aimbot with ext-aimbot.
It was no-recoil & ext-aimbot which is introduced after 18MayUpdate that made me banned.
i never had a problem using int-aimbot before for a whole season 6..

gentlemen, please consider to get rid of no-recoil and put int-aimbot back as that was proved safer
NO-RECOIL is more DANGEROUS than int-aimbot!!!
Explained it a lot of time, and here one more is coming. We deleted int aimbot because it is giving always ban when u use it. We added no recoil because it were safe when we added it. But right now no recoil is not safe and if you open it without bypass you will get insta ban. The developer of this cheat is not deleting no recoil and , also after the new update cheat has a lot of problem like crashing etc. So why we didnt fix it, because developer of this cheat is do not care about it. So get over it. Like I did.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
[HELP] MemoryUI Stuck On Waiting For Website. Please Fix This I Want Play PUBGM Again

Üye
7 HİZMET YILI
there is some issue with the loader,, the website was open already but the hack doesn't load.. need to fix

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
waiting for website & Browser open & iam logged in & Nothing Happen ?!!

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Loaderde problem var ioz uyanınca çözer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...