Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dword hack isnt working and sbyte doesnt load for me please update dword hack its the best <3

Üye
7 HİZMET YILI
beyler dword hack şuan ban attırıyor bypasslı girseniz bile ama hangi hilesi ban attırıyor tek tek deneyip yazıcam takipte kalın

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
can anyone approve that cheat modifies "hosts" file in the windows/system32/drivers/etc folder?
antivirus says it contains trojan virus.
why am i asking? i lost access to my disks, after launching exe file (no other "hacks" or suspicious urls were opened, do i have to blame this cheat (i dont want to, because this developer is highly trusted by me) or it an accident happened at the same time and hard disks are dying now... please help with your replies
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

download this and run as administrator its will reset your hosts file.. sorry about that
Post automatically merged:

Tested works on this game version 0.12.0.11052
Bu Oyun sürümünde test edildi çalışıyor. 0.12.0.11052

29.05.2019 - 19:42

4TGrqaXR.png

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
beyler sadece oyunda radar çalışıyor esp falan çalışmıyor defenderi falan kapattım hep ama hala aynı?

ya arkadaşlar sadece radar çalışıyor birisi yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
hıleyı yanlışlıkla sildim indirme yerini bulamıyorum link kaparıldı mı noldu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
daha düne kadar bişey yoktu bugün 3 çarımla girdim 3 ü de 5 saatlik ban yedi üstelik aşırı derecede dikkatli oynamama rağmen yani vurduğum adam rakibi izleye basıp beni izliyodur diye sıradan bi oyuncu gibi oynuyorum sis falan atıp drop veya çanta lootluyorum hatta adamlar 200 yönünde geliyo örneğin ben bilerek görmemiş gibi 100 yönüne falan bakıyorum adamlar 50 metre yakınıma girmeden ateş dahi açmıyorum hatta önce sağına soluna sıkıyorum farketsin çatışsın diye bütün bunlara rağmen 3 çarımın 3 ü de az önce ban yedi 5 er saatlik denetim sıkılaşmamış aşırı abartılmış ne yaparsanız yapın ban yiyosunuz yani anlıycağınız üstelik bypassta kullanıyorum bilginiz olsun kullanmayanların ban yememe olasılığı şuan %0 1-2 falan değil tam olarak 0
Bypass kullandığından dolayı ban yiyorsun, kullandığın bypass detect yemiş demek ki. Bypasssız recoil - bullet speed kullanmadan herhangi bir şekilde ban yeme olasılığın yok.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Killnus, post: 1011185, member: 83691"] Is bypass bypassed to stop? [/ QUOTE]
can aimbot or esp safe?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
memoryhackerste nasıl konu açılıyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Nick verirmisin ekliyim ben sizi bana şu hile konusunda yardımcı olun sistem belirtilen yolu bulamadı hatası veriyor program çalıştırıp siteye bağlandığı zaman dword hilesinde
aynen benimde sistem belirtilen dosyayı bulamadı diyor gel toplanalım bir yerde çözüm arayalım ben format attım bin bir siteye baktım ne yaptıysam olmadı

Üye
7 HİZMET YILI
Bypass kullandığından dolayı ban yiyorsun, kullandığın bypass detect yemiş demek ki. Bypasssız recoil - bullet speed kullanmadan herhangi bir şekilde ban yeme olasılığın yok.
reis sadece esp kullansam baska hicbir sey yok bypass aim recoil ban yer miyim ? rp li acc te kullanacağım senin lafına göre yapayım

2 gündür bir yöneticiden cevap bekliyorum

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
reis sadece esp kullansam baska hicbir sey yok bypass aim recoil ban yer miyim ? rp li acc te kullanacağım senin lafına göre yapayım

2 gündür bir yöneticiden cevap bekliyorum
No recoil ve ballet recoil i sakına açma ban atıyor otomatik 5 dakika içerisinde.

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sadece radar çalışıyor başka bir şey çalışmıyor. yardımcı olabilecek var mı ?

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
daha düne kadar bişey yoktu bugün 3 çarımla girdim 3 ü de 5 saatlik ban yedi üstelik aşırı derecede dikkatli oynamama rağmen yani vurduğum adam rakibi izleye basıp beni izliyodur diye sıradan bi oyuncu gibi oynuyorum sis falan atıp drop veya çanta lootluyorum hatta adamlar 200 yönünde geliyo örneğin ben bilerek görmemiş gibi 100 yönüne falan bakıyorum adamlar 50 metre yakınıma girmeden ateş dahi açmıyorum hatta önce sağına soluna sıkıyorum farketsin çatışsın diye bütün bunlara rağmen 3 çarımın 3 ü de az önce ban yedi 5 er saatlik denetim sıkılaşmamış aşırı abartılmış ne yaparsanız yapın ban yiyosunuz yani anlıycağınız üstelik bypassta kullanıyorum bilginiz olsun kullanmayanların ban yememe olasılığı şuan %0 1-2 falan değil tam olarak 0

bende şu an 5 saatlik ban yedim bende de baypass vardı ve aim ve esf açıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...