Onaylı Üye
çok belli edersen tabi yersinbypass kullanmadan esp kullansak ban yer miyiz forumda esp ve ban ile ban yediğini söyleyenler oluyor açıklık getirir misiniz@nader11ndeu
çok belli edersen tabi yersinbypass kullanmadan esp kullansak ban yer miyiz forumda esp ve ban ile ban yediğini söyleyenler oluyor açıklık getirir misiniz@nader11ndeu
yersin broçok belli edersen tabi yersin
evet zaten güncellenıyor diyor forumda keşke açmasaydın bypasıdun ban yedim bugun belli etmeden oynadım gene ban yedim anasını satayım bypas detected oldu buyuk ıhtımal güncelleme kurtarırsa iyi kurtarmassa açmayın derim
o bana da oldu Aimbot tuşunu LButton a alırsan düzelebilirmerhaba, hilede 10 sn de bır falan kendisi vurmaya başlıyor çözümü nedir ? kıt basıcam tam bakıyorum yumruk vuruyor
teşekkürler TW varda sorunu çözdüm sadece aim sıkıntılı tam ayarlarını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi ?SKtr git ozaman forumdan
Post automatically merged:
TeamViewer varmı
Aim kullanma ban yersinteşekkürler TW varda sorunu çözdüm sadece aim sıkıntılı tam ayarlarını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
daha önce aynı bilgisayardan ban yedigim icin soruyorum otomatik ban yemem degil miçok belli edersen tabi yersin
benimde hesap ban yedi simdiBeyler selam,
antrenman modunda hileyi ayarlıyordum bi kaç gün önce antrenman modu hariç normal oyuna girmemiştim bile, eskiden bunu kullanıyodum bunla devam ediyim dedim (Dword Vip R3 Beta for 0.12 Safe)
ayarları yaptım hilenin tüm özelliklerini save edip çıkacaktım, [Risk] yazan kısımları açmadan kaydetmeme rağmen 3-5 dk sonra ban yedim, neden böyle oldu pubg mobile hileyi otomatik farkeden bi sistem mi koymuş oyuna? hileyi kullanmaya devam edenler nasıl ediyor, siz nasıl hileli giriyorsunuz; bilip yardımcı olan olursa çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar
ama 5 saatligne yedibenimde hesap ban yedi simdi
Reis hedef 2029 ben nasıl 10 yıl ban yedim anlamıyorum ve sadece esp açık diğerlerini kullanmayı sevmiyorum zaten ama 10 yıl ban attı şaka gibibenimde hesap ban yedi simdi
Post automatically merged:
ama 5 saatligne yedi
bypass detect kullanırsan ban yesin bypastanReis hedef 2029 ben nasıl 10 yıl ban yedim anlamıyorum ve sadece esp açık diğerlerini kullanmayı sevmiyorum zaten ama 10 yıl ban attı şaka gibi
bak hilede sadece esp kullan o puan sistemine bak artıyorsa 60ı geçerse kapat hileyi bide önceden ban yediysen ondanda olurBeyler selam,
antrenman modunda hileyi ayarlıyordum bi kaç gün önce antrenman modu hariç normal oyuna girmemiştim bile, eskiden bunu kullanıyodum bunla devam ediyim dedim (Dword Vip R3 Beta for 0.12 Safe)
ayarları yaptım hilenin tüm özelliklerini save edip çıkacaktım, [Risk] yazan kısımları açmadan kaydetmeme rağmen 3-5 dk sonra ban yedim, neden böyle oldu pubg mobile hileyi otomatik farkeden bi sistem mi koymuş oyuna? hileyi kullanmaya devam edenler nasıl ediyor, siz nasıl hileli giriyorsunuz; bilip yardımcı olan olursa çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar