gelirse ban riskide artar.HİLENİZ İÇİN BİR KAÇ TAVİSYE VE İSTEKDE BULUNMAK İSTERİM , tanrı görüşü adında bir hile sizi rakipelr altan görürüken siz üsten onları görüyorsunuz ve , no reccol den ban yeme riski kalksın artık aimbotaki riskleri falan kaldırın artık , ve hızlı iniş gelsin) bunlar gelirse cansınız iyki varsınızzz
![]()
bypas yapmadiysan 10 yil ban etmistir oyunReis hedef 2029 ben nasıl 10 yıl ban yedim anlamıyorum ve sadece esp açık diğerlerini kullanmayı sevmiyorum zaten ama 10 yıl ban attı şaka gibi
Hacı hostu resetlemek işe yarıyormu şu saatlik banlara. Tam oyunun ortasında atıyor sinir krizi geçirtti.hostu 10 dk da bir resleyip degistirin beyler yoksa ban atiyo oyun
Post automatically merged:
onlar
gelirse ban riskide artar.
bypas yapmadiysan 10 yil ban etmistir oyun
bypass fixli kardeş o bile ban atıo host deiştir fayda etmiohostu 10 dk da bir resleyip degistirin beyler yoksa ban atiyo oyun
onlar
gelirse ban riskide artar.
bypas yapmadiysan 10 yil ban etmistir oyun
yo deil ben sabahtan beri oynuyorum host dosyasını 2 mac degiştirmneyi unutunca ban yemiştim 5 dakika host doyasını resetleyip at ben sabahtan beri oyundayım ban yemedim.bypass fixli kardeş o bile ban atıo host deiştir fayda etmio
bypas yapmazsan ban yersin öylesekmemeyi açtığım gibi 5 saniye aradan geçince 10 yıllık ban yedim???
sekmemeyi açtığım gibi 5 saniye aradan geçince 10 yıllık ban yedim???
bypas yapmadıgın icin ban yedın ben hiledeki tüm herseyi kullanıyorum suandaHile iyimi ben yeni ueyımde bilmim
bende hile sitesi yanit vermiyor yardim edermisinbypas yapmadıgın icin ban yedın ben hiledeki tüm herseyi kullanıyorum suanda
bende hile sitesi yanit vermiyor yardim edermisinbypas yapmadıgın icin ban yedın ben hiledeki tüm herseyi kullanıyorum suanda