Üye
açar açmaz 10 yıl ban maça bile girmedim antremana girdim orda attı
bypass nasıl yapabiliriz konu link?bypas yapmadıgın icin ban yedın ben hiledeki tüm herseyi kullanıyorum suanda
Bypass güncellensin diye bekliyoruz. Arada bir 10 saniye ban atıyor ama idare edicez simdilik Konu <bypass nasıl yapabiliriz konu link?
yok öyle birşey ben bullet norecoil ful kullanıyorum ban felan yemedim avrupada fatih kademesindeyim kd 45Su hileden no recoil kaldırırmısınız bypass ile acsan bile seri 10 saniye ban yiyorsun
evelden banlananlar üstat sorun oluo demekki kac kere banlandımyok öyle birşey ben bullet norecoil ful kullanıyorum ban felan yemedim avrupada fatih kademesindeyim kd 45
evelden banlananlar üstat sorun oluo demekki kac kere banlandımguest bile banlanıodum vaybe
Host nasıl değiştirilir sağlıklı bir video ya da anlatım bulamadım. Acaba nasıl oluyor rica etsem söyler misin?ben surekli host degişltiriyom ondan ban yemiyom heralde
Bypass 1.4.3 geldi ama 1.4.2 ü kullansak ban atar mı
daha gelmedi uyduruyo kardeşim.Kardeşim 1.4.3 daha gelmedi ciceronun konusuna bakıyorum hala 1.4.2 sen nerden indirdin 1.4.3 ü ?
valla ben 5 dk da bi resetliyip hostu atıyorum
1.4.3 güncellemesi yapıldı az önce fakat indirme onayı bekliyor forum yönetiminden