Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
by pass olmassa ancak evo alanında eğlece bölümünü oynarsınız bence bypass olması lazım yoksa pupg çöp :)))

Üye
7 HİZMET YILI
@LeftSpace , lutfen eski surumleri indire bilmemiz için bir link bırakın. v2.4.6 (17.05.2019) eski sürümleri indiremiyorum . Büyük emek verdiğinizi biliyorum yardımçı olursanız iyi olur.Allah yardımçınız olsun

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iyi hoş herşeyi guzel caliaiyo ama köpek gibi kasıyo oyunu adam gibi oynatmiyo ki

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sbyte ne oldu güncellenicek mi bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile de banned riski ne durumda. Bu konuda adminlerin belirli bir süre denemesi oldu mu? Bi de hileyi indirip çalıştırmadan önce veya sonra yapılması gereken bir detay varmı?
Post automatically merged:

Diğer hileyi güncelleyin artık *-*
Diğer dediğin hilenin bundan farkı nedir? Deneme imkanım olmadığı için soruyorum.

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Hile de banned riski ne durumda. Bu konuda adminlerin belirli bir süre denemesi oldu mu? Bi de hileyi indirip çalıştırmadan önce veya sonra yapılması gereken bir detay varmı?
Post automatically merged:

Diğer dediğin hilenin bundan farkı nedir? Deneme imkanım olmadığı için soruyorum.
Aim'i baya iyi ondan diğerinden bin kat daha iyi bana sorarsan çünkü adama sıkınca silah sekse bile anında kafaya nişan alıyodu otomatik böylece sekme sorunuda olmuyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...