Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Siteye Giriş Bekleniyor Diyor Site Acılıyor Fakat Hile Acılmıyor Bekleniyorda Kalıyor Neden Acaba?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass yapan kaç oyuncu var peki bundan haberin var mı? Bu Bypass sadece bize yönelik bir durum değil. Araplarda yapıyor, Türklerde yapıyor diğer Avrupa sunucusuna bağlanan ülkelerde ki insanlarda yapıyor. Yani demek istediğim sen sadece Mobilciler ile karşılaştığını sanıyorsun ama Bypass yapan yüzlerce Bilgisayar kullanıcısı ile karşılaşıyorsun ve bunların çoğu hileli olduğu gibi No Recoil özelliği kullanan kişiler. Ne yapalım yani Onlar bizi 300 metreden AKM ile taramasını mı bekliyelim? O zaman hile hiç olmayacaktı dediğin doğru olurdu ama yazdığında bir gram mantık yok.

Sallamaaaa. Saallama. 1 haftadır bypass var , en kotu 10 les alıyorum. Karsımda belki bir yada iki kişi denk geldi hile. Kolsuzum desene şuna :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aim istiyen no recoil istiyen harbi böyle zevk alıyomusunuz oyundan ben bypass kullanıyorum deneme amaçlı bi çarda açtım no recoil aim herşeyi kullanarak 40 maç attım her maçta 25 30 leş KD 400 e kadar çıktı her maç win olduğu için yani böyle zevk alınmaz kendi elinle sprey atamıyosan niye oynuyosunki burda maçı oynuyan siz olmuyorsunuz aim oynar biraz aimi no recoili bırakında kendinizi spreyde geliştirin burda bırak 6x i 4 3 2 lazerle sprey atamayanlar mevcut hile sayesinde gelen giden bir sürü hileci ile karşılaşıyoruz diyor bypasstan ben 40 maççta 2 kişiye denk geldim biraz spreyde ses kasmada gelişin yarın öbürgün ne olacağı belli değil hilelere komple koruma getirdiklerinde napcaksınız

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aim istiyen no recoil istiyen harbi böyle zevk alıyomusunuz oyundan ben bypass kullanıyorum deneme amaçlı bi çarda açtım no recoil aim herşeyi kullanarak 40 maç attım her maçta 25 30 leş KD 400 e kadar çıktı her maç win olduğu için yani böyle zevk alınmaz kendi elinle sprey atamıyosan niye oynuyosunki burda maçı oynuyan siz olmuyorsunuz aim oynar biraz aimi no recoili bırakında kendinizi spreyde geliştirin burda bırak 6x i 4 3 2 lazerle sprey atamayanlar mevcut hile sayesinde gelen giden bir sürü hileci ile karşılaşıyoruz diyor bypasstan ben 40 maççta 2 kişiye denk geldim biraz spreyde ses kasmada gelişin yarın öbürgün ne olacağı belli değil hilelere komple koruma getirdiklerinde napcaksınız

Liginizi ne açaba sizin :D Taç ligine kadar çikin bakin bir oyun oynatiyorlar mi size :D

Üye
6 HİZMET YILI
ekran kararıyor neden? f6 da yapsam değişmiyor uygulama çalıştığı anda oyun ekranı siyah neden çözümü nedir?

Üye
7 HİZMET YILI
Системе не удаётся найти указанный путь ??? что делать

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bu hileyi emülatör LD player de nasıl çalıştıra biliriz bilgisi olan varmı rica etsem

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hello i just got one question esp stops working while im dead is there anyway to make it work while spectating others?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bu hileyi LD player emülatöründe nasıl calıstıra bilirim oyun içinde actıgım zaman oyunu baslatın yazıyor oyun baslamıs oldugu halde ama tencent de böyle bir sıkıntı yok yardımlarınız için teşekkür ve rica ediyorum

Üye
6 HİZMET YILI
merhaba indirme sayfasına giriş yapamıyorum
Bu siteye ulaşılamıyor
diye hata veriyor . gösterilen birçok yolu denedim fakat olmuyor.
Yardımcı olabilecek varmı ??

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yok abi olmuyor bot öldürecekken dondu bot bile bizi öldürdü çok kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...