- Moderatör
- #7,041
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
İyi de kardeşim memory’nin hilesinde bilgisayar ya da emülatör dili değiştirmenize gerek yok xd1. orta doğu fpp altın 4 üm şu an tertemiz hilesiz. 32 maç 28 win 107 kd solo. hilesizim ve çok zevkli. ortadoğu tpp ve avrupa tpp taa bronz 4 te hile geldi.
2. bronz 4 te hile geldikten sonra memorynin espsini açtım, çünkü ben kendim vurabiliyorum, en azından hile gelince göriyim yeter dedim. memory i açtığım an vikendide kıyafetsiz ismine belden aşağı koymuş biri ta uzakta doğdu sonra bana baktı zıplayıp ta gökyüzünden uçarak yanıma inip bana yumruk attı. direk çıktım oyundan.
3. Mesela eğlence moduna gir. herhangi bi moduna herhangi bir şekilde bir tane bile hileyle karşılaşamazsın.
4. oyunda hile açan adam gerçek hayatta alamadığı ilgiyi burda yükseğe çıkıp almaya çalışan bir acizdir. Tertemiz araptır
5. Zombi modu mesela. Hele hele avrupada. espyi açtığına utanıyosun. orda kademe diye bi şey de yok önüne gelen gelebiliyo da.
oyunun hilesiz alabileceğiniz zevkleri de var.
Biri bana açıklasın oyunda fatih olunca sana kimsede olmayan sana özel bi kıyafet mi verdi? Özel bi silah deseni, paraşüt, araba. Ban yiyene kadar ilgi odağı oldun, sonra kimsenin hatırlamadığı geçirdiği zamanı bile unuttuğu aciz biri.
Hilenin politikası da değişti. artık satıyolar. vip 'in magic bullet'i mi desen, fendi'nin asansörü mü desen, hepsi ayda 40 dolarlık paralı oldu, millet discorddan 3 saatlik keylerle tutunmaya çalışıyo. Memory'ninde eski aimbotu ban attırdı herkese, kaldırdılar. esp dışında ve abuk subuk yok tencenti çince yap, yok bilgisayarın saatini çine getir derdi dışında hiç bi anlamı kalmadı. Benim yazdızlarım bir psikolojik değerlendirme ve soru niteliğinde, niye oyunun kurallarından ve özelliklerinden daha fazlasına sahip olmak istiyosunuz? Pubg de hileyle birinci olunca mı yan komşunuz sizi takdir ediyo? Fatih olunca veya bilmem kaç kd elde edince ne kazandınız?